Trobades i congressos a la UAB UAB CAMPUS - Tots els serveis al teu abast

Espais

Troba l'espai més adequat

El campus de la UAB disposa d’un ampli ventall d’instal·lacions i serveis: 7 auditoris, milers d'aules i sales de reunions a les facultats, hotel-centre de convencions amb habitacions, restaurants, espais singulars, un cinema i un teatre, un edifici històric, 2.200 llits en apartaments equipats amb cuina i bany, instal·lacions esportives i zones verdes.

Els campus de la UAB, per les seves característiques i pel nivell de qualitat i la diversitat de les seves instal·lacions i serveis, són espais ideals per a l'organització de tot tipus d'activitats, promogudes per la comunitat universitària i pel conjunt de la societat.

 

 

 

Casa Convalescència

Edifici modernista que disposa de tots els espais i serveis necessaris per a acollir congressos, reunions i trobades de tot tipus. També és l'espai idoni per a la organització de celebracions, presentacions i actes de caràcter social i cultural. 

Veure presentació de Casa Convalescència

Visita la web

 

Hotel Campus

El Centre de Convencions de l'hotel disposa de 9 sales, equipades amb el material audiovisual necessari per a la realització de reunions, convencions, congressos i actes socials, fins a un total de 700 assistents.

Visita la web

Espais singulars i instituts de recerca

El campus de la UAB és seu de diversos instituts de recerca, com el PRUAB, CRM, l'ICTA i el CRAG i d’altres espais singulars que ofereixen les seves instal·lacions per celebrar-hi tota mena de trobades.
 

Facultats

El campus de la UAB disposa d'un gran conjunt de sales d'actes, auditoris, aularis de diverses capacitats, aules d'informàtica, un cinema i un teatre.

http://pagines.uab.cat/lloguerespais/ca

Torre Vila-Puig

Última residència del pintor paisatgista Joan Vila – Puig (1890 – 1963) està situada en una entorn natural, disposa de 2 sales de reunió per a 30 i 10 persones, terrassa i jardí mediterrani privat.

Visita la web

Servei d'Activitat Física

El SAF ofereix la possibilitat de llogar les seves instal·lacions a persones, grups o col·lectius per dur-hi a terme activitats esportives o d'altres, així com de col·laborar en l'organització.

Visita la web

Tour virtual pel SAF