Trobades i congressos a la UAB UAB CAMPUS - Tots els serveis al teu abast

Organització de congressos i esdeveniments

Congressos i Esdeveniments UAB Campus (C&E UAB Campus)

L'anteriorment anomenada Agència de Promoció d'Activitats i de Congressos (APAC), s'encarrega d'assessorar, organitzar i coordinar les activitats que es duen a terme en els diversos campus de la UAB: congressos, reunions, presentacions de producte, actes socials, activitats a l'aire lliure, campus d'estiu i rodatges. 

Congressos i Esdeveniments s’ocupa de comercialitzar els espais i serveis UAB Campus així com, de col·laborar en l'organització de les activitats que els membres de la comunitat universitària desitgin celebrar fora dels campus de la UAB.

Clica aquí per descarregar els fulletons amb diferents productes creats per acollir activitats als espais i serveis de la UAB. 

 

Certificació BiosphereAl març de 2023 ha obtingut la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle, que acredita el compromís del servei de congressos de la UAB a favor d’un desenvolupament del turisme respectuós amb el territori, sostenible, inclusiu i de qualitat. 

C&E ofereix assessorament sobre les propostes per organitzar esdeveniments més responsables, treballant per transició a un model de turisme més sostenible, més responsable, més accessible i en harmonia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Servei d'Assessorament per Esdeveniments Sostenibles

Servei d'Assessorament en Sostenibilitat per a l'organització d'esdeveniments més responsables

Fulletó

Esdeveniments virtuals i híbrids

Organització de reunions i trobades virtuals de petit i mitjà format

Fulletó

Informació