Concurs de fotografies FM

Concurs de fotografies de la Festa Major

Concurs de fotografies de la FM

L’objectiu del concurs és recopilar fotografies i plasmar les vivències de la comunitat de la UAB en la celebració de la FMUAB al llarg del temps.

L’edició 2018 de la FMUAB serà el proper dia 8 de novembre i, amb motiu de la celebració dels 50 anys de la UAB, volem fer present la història de la festa a través de les vostres experiències. Participeu al concurs de fotografies històriques de la Festa Major de la UAB enviant fotografies de les vostres vivències durant edicions passades de la Festa Major de la UAB.

El concurs és obert a totes les persones que han format part de la comunitat universitària: alumni, alumnat, personal d’administració i serveis i cos docent, amb un màxim de 10 fotografies per persona.

Les fotografies presentades han d’haver estat realitzades durant una de les festes majors de la UAB, han de ser originals i inèdites. Es poden presentar fins el 21 d’octubre del 2018 adjuntant-les en un correu electrònic a alumni@uab.cat en format .jpeg o .png i indicant el nom, cognom, àlies, telèfon de contacte, vinculació amb la UAB (estudiant, PAS; PDI; alumni), així com el títol i descripció de cada fotografia.

Alumni UAB farà públiques les propostes entre el 23 d’octubre i el 2 de novembre a través de les xarxes socials d’Alumni UAB (Facebook i Instagram) i de la FMUAB (Facebook) i es sotmetran a votació popular. Un jurat valorarà les tres propostes més votades i podrà afegir més propostes finalistes en funció de la seva valoració. La resolució es farà pública a través de la web Viure el Campus i el premi de la càmera Polaroid OneStep 2 es lliurarà el 8 de novembre a la sala Teatre de la UAB a les 14h.

Bases del concurs