Batalla de galls i gallines

BatallaGalls


Segona edició
 
Bases de participació:
 
Poden participar joves entre 18 i 25 anys. Per poder participar cal que ompliu el següent formulari com a molt tard el dia 6 de novembre a les 23:59h.
 
Les places per participar són limitades; per aquest motiu es prioritzarà la participació de la comunitat universitària i de dones. A partir d’aquí, serà l’ordre d’inscripció el que determinarà l’admissió dels participants.
 
L’esdeveniment es desenvoluparà el proper dia 8 de novembre a les 18h de la tarda en l’espai escènic de la plaça Cívica.
 
El sistema de competició i les rondes i fases eliminatòries s’organitzaran en funció del nombre d’inscrits.
 
Per decidir quin participant passa de ronda es constituirà un jurat que serà present durant la competició.
 
En cas que el o la participant facin servir comentaris sexistes, homòfobs, racistes o feixistes se’ls penalitzarà, l’organització així ho comunicarà al jurat, i podrien quedar eliminats de la competició.
 
Els i les participants hauran de presentar-se una hora abans de l’inici de la competició en l’espai escènic de la plaça Cívica, on se’ls comunicarà el sistema de competició. Un cop iniciada la reunió prèvia a la competició, els participants que no arribin a temps podran ser exclosos de la competició.
 
Els participants en inscriure’s al concurs accepten les bases de participació de l’activitat i permeten a l’organització gravar i fer fotografies de l’esdeveniment.
 
El o la guanyadora d’aquesta segona edició de Batalla de Galls i Gallines de la FMUAB rebrà un premi de 200€, i el o la finalista un premi de 100€.