Activitats d'intercanvi Comparteix la teva llengua i la teva cultura amb companys d'arreu del món

International Welcome Days

International Welcome Days - Febrer 2023

International Welcome Days

Els International Welcome Days (IWD) del segon semestre tindran lloc el 22 i 23 de febrer de 2023.

Durant les dues jornades tindran lloc diverses activitats, tallers i xerrades per a conèixer més a fons la UAB. És una bona oportunitat per a saber totes les activitats de les quals podeu gaudir durant la vostra estada a la UAB i conèixer altres estudiants internacionals que acaben d'arribar a la universitat.

Aquí hi trobareu el programa d'activitats:

Dimecres 22 febrer:

  • 13.00h: Benvinguda institucional als estudiants internacionals a càrrec del Vicerector de Ralacions Internacionals. Lloc: Sala d'actes de la Facultat de Polítiques i Sociologia. Formulari d’inscripció

 

                                                

  • 15.00h: Recursos per l’alumnat amb necessitats educatives específiques. Presentació del programa PIUNE. Lloc: Sala Annexa Hotel Entitats. Formulari d’inscripció.

 

  • 16.00h: ESN UAB. Presentació del col·lectiu Erasmus Student Network (ESN). Lloc: Sala de Cinema de la UAB. Formulari d’inscripció.


Dijous 23 de febrer:

  • 13:00h: El programa cultural de la UAB, a càrrec de Cultura en Viu. Lloc: Sala de Cinema de la UAB. Formulari d’inscripció.

 

  • CANCEL·LAT - 13:45h: Coneix el Protocol de la UAB d'actuació en cas d'assetjament. A càrrec de l’Observatori per a la Igualtat, a càrrec de l’Observatori per a la Igualtat. Lloc: Sala Annexa Hotel Entitats. Formulari d’inscripció.

 

  • 15:00h: Taller de Català des de Zero, a càrrec del Servei de Llengües de la UAB. Lloc: Sala Annexa Hotel Entitats. Formulari d’inscripció.