A la Restauració

Prevenció del malbaratament alimentari a la restauració

Guia Malbaratament Alimentari

En un establiment de restauració malbaratar els aliments és perdre un dels recursos fonamentals del servei. El campus de la UAB, la Vila Universitària i l’Hotel Campus disposen d’una oferta d’establiments de restauració que generen residus alimentaris.
Per tal que aquests centres puguin aprofitar millor els aliments l’Oficina de Medi Ambient de la UAB i la Fundació Alícia han editat la guia “Aprofitem el menjar! Una guia per a la reducció del malbaratament alimentari en el sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering”. Es tracta d’una eina útil, amb mesures concretes per fer més eficients els establiments de restauració mitjançant un millor aprofitament dels aliments.

La guia mostra com reduir el malbaratament alimentari tot aprofitant al màxim els recursos en benefici dels resultats econòmics, socials i ambientals. La guia recomana dur a terme una auditoria de malbaratament per a detectar on es produeixen les fuites de menjar i aplicar diverses tècniques per ajustar l’oferta gastronòmica a la demana.
 
Podeu consultar la guia al següent enllaç:
Aprofitem el menjar! Una guia per a la reducció del malbaratament alimentari en el sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering