Vés al contingut principal

Hostatge web

Per accedir a aquest servei és necessari connectar-se prèviament a la Xarxa Privada Virtual de la UAB. Podeu consultar la guia de configuració de la XPV.

Actualment aquest servei està en procés de redefinició i temporalment no s'admetran més altes.

El servei d’hostatge web de la DTIC de la UAB permet la publicació d’un lloc web amb un nom de domini propi.

L'administració del lloc web es realitza mitjançant un tauler de control accessible amb un navegador web. El contingut s’allotja a un directori reservat del servidor i pot ser modificar fent ús d'un sistema segur de transferència de fitxers. Tot i que els llocs web hostatjats comparteixen servidor, cada persona administradora només té accés al seu espai. La ubicació dels vostres llocs web als servidors centrals representa un gran avantatge a l'àmbit de la seguretat i de l’estalvi energètic.

L'oferta consta de dos plans, el Portal Bàsic i el Portal Plus. Aquests plans permeten a les persones usuàries escollir el que s'ajusta millor a les seves necessitats d’espai de disc, amplada de banda i possibilitat d’ampliació. Es computa l’espai en disc ocupat tant pels fitxers allotjats al servidor com per les bases de dades del lloc web. Quan un lloc web sobrepassa els recursos màxims assignats es notifica a la persona responsable perquè alliberi espai de disc o sol·liciti una ampliació. El tauler de control ofereix informació per controlar la utilització dels recursos.

Dins de

Informació complementària

Imatge servei Hosting