Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Direcció de Tecnologies de la Informació i la Comunicació

Un ordinador

La Universitat té una política d’equips recomanats pel que fa a ordinadors. Els principals avantatges dels ordinadors recomanats són:  

  • Inclouen manteniment “in-situ” amb temps màxim de reparació. A la informació dels equips recomanats veureu el termini per a les reparacions i els anys de manteniment. El resultat és que els proveïdors subministren equips de gama professional amb una tassa d’avaries molt baixa.  

  • Substitució de l’equip per un d’equivalent durant la reparació.   

  • L’ordinador arriba configurat específicament per a la Universitat amb totes les mesures de seguretat aplicades i inclòs al sistema de gestió d’ordinadors. 

  • El preu inclou la instal·lació i configuració inicial. 

  • Opcionalment es pot contractar el traspàs de dades des de l’equip anterior a One Drive.  

  • Seguiment d’incidències de manteniment i reparació.  

  • No hi ha límit de compres a un mateix proveïdor perquè s'ha adjudicat el contracte per concurs públic. 

Per veure els preus i obtenir informació del procediment administratiu de compres aneu a la secció de la Unitat de Compres

Els ordinadors gestionats del personal permanent es renovaran automàticament quan quedin obsolets segons els criteris de la DTIC amb càrrec a pressupostos centrals. Veieu el MANUAL D’ÚS DELS ORDINADORS DEL PERSONAL PERMANENT DE LA UAB.

Els models recomanats es poden demanar amb ampliacions de memòria o de disc i amb opcions addicionals, com ara un processador superior. En cas que necessiteu més prestacions us recomanem que demaneu un ordinador recomanat amb ampliacions i opcions sempre que sigui possible. 

Si cap model d’equip recomanat s’adapta a les necessitats es poden comprar equips diferents als recomanats. En aquest cas qui fa la compra es compromet a mantenir el sistema operatiu de l’ordinador actualitzat i a aplicar les mesures de seguretat que la DTIC decideixi  emplenant aquest formulari.Si l’ordinador que es compra s’ha d’utilitzar amb Windows, cal que es compri l’ordinador amb una llicència de Windows PRO.

Monitor amb webcam i micròfon, disc o memòria addicional, teclat, ratolí o base d’expansió per un portàtil 

Tots aquests elements inclosos com a opcions dels equips recomanats es poden adquirir per a qualsevol altre ordinador.

Veieu la informació a la secció de la Unitat de Compres