Vés al contingut principal

Les inscripcions a les proves per ser membre del Cor, de l'Orquestra i del Grup estable de Teatre de la UAB ja estan obertes

01 jul. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Si vols participar als grups artístics durant el proper curs acadèmic 2022-2023, cal que omplis el formulari corresponent de cada grup, i en el cas del Cor i l'Orquestra demanis cita prèvia per la prova d'accés.

 

proves grups estables

El Cor, el Cor de Cambra, l'Orquestra i el Grup Estable de Teatre, són els 4 grups artístics de la UAB que treballen durant el curs acadèmic amb professionals del seu sector i presenten els seus concerts i espectacles dins i fora la UAB.

Per ser membre dels grups estables cal passar una prova d'accés o sessió de treball. Es demana una formació mínima prèvia en la disciplina corresponent, així com experiència havent participat en formacions semblants. Un cop passada la prova, si s'és escollit, la inscripció durant tot el curs és gratuïta, però cal assistir als assaigs amb regularitat i tenir certa flexibilitat per poder actuar dins o fora la UAB.

Com que la seva dedicació durant el curs és alta, també ho és el seu reconeixement acadèmic. 

El Cor de la UAB, dirigit pel mestre Poire Vallvé, treballa al llarg del curs un repertori molt variat, i participa en els concerts de la Pastoral Universitària amb d'altres cors universitaris. Per accedir al Cor es demanen coneixements de llenguatge musical, bona oïda i capacitat d'afinació. Podeu consultar-ne tota la informació i accedir al formulari per a la prova d'accés aquí.

I és des del mateix Cor que s'escullen els membres del Cor de Cambra que aprofundiran en la seva formació musical i vocal i participaran a molts actes institucionals. Podeu consultar-ne tota la informació aquí.

L'Orquestra, dirigida pel mestre Jesús Badia, celebra enguany el seu 25è aniversari. El seu repertori és molt divers i els seus membres, la gran majoria estudiants, valoren molt aquesta oportunitat de mantenir viu l'instrument mentre realitzen els seus estudis universitaris. En aquest enllaç podeu consultar tota la informació, els requisits d'accés i què cal portar preparat per a la prova d'accés.

La prova d'accés al Grup Estable de Teatre és diferent, i s'organitza en una sessió de treball grupal amb totes les persones interessades. De totes maneres, el seu director, en Ricard Gázquez, ofereix una sessió informaiva presencial per comentar directament com funciona l'Aula de Teatre, i com planteja la sessió de treball, així com els assaigs del Grup estable durant el curs. Aquesta sessió informativa està prevista pel proper 3 d'octubre a les 17h a la Sala Teatre de la UAB. De totes maneres al web ja podeu trobar la informació del proper curs actualitzada, així com els requisits i el formulari per apuntar-se a la prova.

Us recomanem que per conèixer el treball dels Grups estables de la UAB visiteu el nostre canal YouTube, on podeu trobar els enregistraments dels concerts i espectacles dels últims anys.

Per a més informació pots contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic cultura.enviu@uab.cat.

Dins de