Sala de premsa Premsa i mitjans

Un taller analitzarà, a la UAB, la repercussió de la intel·ligència artificial en la vida quotidiana

Intel·ligència artificial
La sessió serà gratuïta i la impartirà Carles Gómara, expert en TIC i gerent d'Innovació a ACCIÓ, Agència per la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat. Serà el proper 5 de febrer, dimecres, a les 13.00 h a l'espai UAB-Emprèn, a la plaça Cívica.

14/01/2020

La intel·ligència artificial és la intel·ligència exhibida per les màquines. Dit d’una altra manera, és una part de la informàtica dedicada al desenvolupament d’algoritmes que permetin a una màquina prendre decisions intel·ligents. El seu auge en els darrers anys ja ha començat a transformar la nostra vida quotidiana, i l'expert Carles Gómara analitzarà aquesta repercussió social en un taller Com afectarà la intel·ligència artificial les nostres vides?, organitzat pel programa UAB-Emprèn.

Gómara és especialista en Administració de la Innovació, Innovació Oberta i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), a més d'expert en blockchain. Fa de gerent d’Innovació d’ACCIÓ, on també és el coordinador del Mobile International Program. Per altra banda, acumula una extensa trajectòria en lideratge, administració i desenvolupament d’equips multidisciplinaris.

Els tallers de UAB-Emprèn tenen per objectiu desenvolupar les habilitats i les competències necessàries en l’àmbit de la generació d’idees i l’emprenedoria social. L'espai UAB-Emprèn està ubicat a la primera planta de l'edifici RR, al damunt del bar de la plaça Cívica.

Per tal d’assistir al taller, només cal enviar un missatge de confirmació d’assistència a uab.empren@uab.cat, on s’incloguin les dades personals.