Sala de premsa Premsa i mitjans

Participa també a l'estiu!

actest
Ja està obert el període d’inscripció de les activitats d'estiu: Taller de Representació estudiantil, Taller de Mediació, i la Setmana del Parlament Universitari. Totes ofereixen un recononeixement acadèmic de 2 crèdits ECTS. 

02/06/2016

Arriba el final del curs lectiu, però no per això has de deixar de participar! La Unitat de Dinamització Comunitària té per objectiu fomentar la participació més enllà de les aules i donar suport als estudiants actius i implicats en associacions, representació estudiantil i altres formes de participació. Amb aquest motiu, organitza nous tallers per no deixar de banda aquest aspecte durant les vacances. Participar en aquests tallers permet adquirir i treballar en xarxa competències transversals que milloren el currículum i, a més a més, són una oportunitat per a relacionar-se amb estudiants d'altres titulacions.

Ja està obert el període d’inscripció per aquestes activitats, que ofereixen la possibilitat de reconeixement de 2 crèdits ECTS: Taller de Representació estudiantil, Taller de Mediació, i la Setmana del Parlament Universitari. A més a més, també s’impartirá un Taller d’Iniciació a la meditació que no té reconeixement acadèmic.

Tota la informació sobre aquests tallers pots trobar-la a la pàgina web de la Unitat de Dinamització Comunitària