Participa a la fira de benvinguda de la UAB

Fira benvinguda UAB

Saps quins serveis t’ofereix la universitat? T’agradaria formar part d’una colla castellera? I jugar en un equip de rugbi? O potser prefereixes ballar swing? El proper dijous 19 de setembre tindràs l’oportunitat de conèixer el teixit associatiu de la UAB a la fira de col·lectius i serveis. 

25/07/2019

Si aquest és el teu primer any a la UAB i encara no coneixes el teixit associatiu i els serveis que t’ofereix la universitat, el proper dijous 19 de setembre tindràs l’oportunitat de fer-ho gràcies a la fira de col·lectius i serveis. La fira tindrà lloc a la Plaça Cívica de l’Autònoma entre les 12 h i les 16 h i donarà el tret de sortida al curs 2019/2020. 

En aquest espai podreu descobrir els diferents col·lectius que estan inscrits elDirectori de la UAB, el registre del teixit associatiu de l’Autònoma, i formar part d’algun d’aquests. També podreu informar-vos sobre els diferents serveis que tindreu a la vostra disposició durant el vostre pas per la UAB i conèixer altres estudiants amb els quals compartiu interessos i que seran els vostres companys. 

Aquesta fira també s'inclou dins de la programació dels International Welcome Days, unes jornades d’acollida per als estudiants internacionals que faran una estada acadèmica a la UAB durant el curs 2019/2020. L’objectiu d’aquestes jornades, que tindran lloc del 12 al 19 de setembre, és que els estudiants nouvinguts es puguin familiaritzar amb el campus, els serveis i els col·lectius de l’Autònoma i que també puguin conèixer altres estudiants, tant locals com internacionals.