Sala de premsa Premsa i mitjans

Olga Serradell, nova degana de Ciències Polítiques i Sociologia

Olga Serradell

Olga Serradell encapçala el nou Deganat de Ciències Polítiques i de Sociologia. Completen l'equip Francesc Muñoz, Dafne Muntanyola, Oriol Costa, A.M. Fernández, Francesc Serra, Guillen Rico, Josep Espluga i Oriol Barranco.

09/04/2021

Olga Serradell, professora del Departament de Sociologia de la UAB, ha estat escollida nova degana de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia en una sessió extraordinària de la junta del centre. Completen el nou equip del Deganat Francesc Muñoz, secretari i coordinador del Sistema de Garantia Interna de Qualitat; Dafne Muntanyola, vicedegana de TFG, Professionalització i Comunicació; Oriol Costa, vicedegà d'Ordenació Acadèmica; Ana Mar Fernández, vicedegana d'Economia i Serveis; Francesc Serra, coordinador del Grau de Relacions Internacionals i vicedegà d'Intercanvis i Relacions Institucionals; Guillem Rico, coordinador del Grau de Ciència Política i Gestió Pública, i del doble Grau de Ciència Política i Gestió Pública + Dret; Josep Espluga, coordinador del Grau de Sociologia i dels dobles graus en Estadística Aplicada + Sociologia i en Ciència Política i Gestió Pública + Sociologia; i Oriol Barranco, coordinador de Màsters.

Serradell és investigadora del Grup d'Immigració i Minories Ètniques (GEDIME) i del CER Migracions. Entre 2006 i 2008 va gaudir d'una beca de "la Caixa" i del Govern francès per desenvolupar una recerca postdoctoral a l'École des Hautes Études en Sciences Sociales de París. El 2008, va ser seleccionada com a investigadora Juan de la Cierva i, el 2013, va obtenir un contracte d'investigadora Ramon y Cajal. A més de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia, ha impartit docència a Economia i Empresa i a Ciències de l'Educació. Ha participat en més de trenta projectes de convocatòries competitives del Programa Marc de Recerca de la Comissió Europea, del Pla Nacional I+D, o del programa RecerCaixa, entre d'altres. En el camp de la gestió, ha estat vicedegana de Pràctiques i Professionalització i coordinadora de graus a la facultat. Ara, agafa el relleu de Laura Feliu, que ha estat la degana del centre del 2018 al 2021.

Més informació: Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat