La Cursa de la UAB, el dimecres, 13 de desembre

La sisena edició de la Cursa de la UAB en suport de La Marató de TV3 serà el dimecres, 13 de desembre. Enguany canvia el recorregut -que es farà per l'interior del campus-, i la distància: cursa de 6,4 km., i caminada de 3,2 km. Llegir més

XCongresAFIN

Experts de tot el món debaten sobre les polítiques reproductives i els canvis socials que està generant

El dijous, 2 de novembre, ha començat a la UAB la La X Conferència Internacional AFIN Polítiques Reproductives, Drets i Desitjos, que organitza la UAB i la UB del 2 al 4 de novembre, amb la presència de detacats experts internacionals. Donació o provisió d'òvuls? Esperma i embrions anònims? Gestació subrogada altruista o legalitzada? Aquests són alguns dels interrogants que es tracten. Llegir més

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Convocatòria Programa ERASMUS+ Estudis i UAB EXCHANGE PROGRAMME (Programa Propi Estudis) Curs 2018/19

[10/10/2017] La convocatòria d'intercanvis per fer una estada en el marc del programa Erasmus+ Estudis i del programa UAB Exchange Programme (Programa Propi Estudis) durant el proper curs 2018/19 estarà oberta dins dels terminis del 30 d'octubre al 13 de novembre del 2017. Recordeu fer la vostra sol·licitud per sia.uab.cat (Sol·licitud i consulta d'Intercanvi OUT).

Sol·licitud Convocatòria Extraordinària Febrer

[10/10/2017] El termini per sol·licitar la convocatòria extraordinària de febrer estarà obert des del 30 d'octubre fins el 4 de desembre. Pots presentar la teva sol·licitud només si estàs en disposició d'obtenir tots els crèdits per finalitzar els teus estudis al febrer.
  

Automodificació de Matrícula- Febrer del 2018

[05/10/2017] El termini per realitzar automodificacions de matrícula estarà obert del 9 al 16 de febrer del 2018. Pots realitzar canvis de matrícula per a assignatures que s'imparteixen durant el segon semetre i que no comportin un increment en el cost econòmic dels crèdits matriculats.