Més de mil estudiants inicien la seva estada a la UAB amb el programa Study Abroad Spring

CampusEixampleUAB

Un total de 1.080 estudiants de més de 30 nacionalitats diferents començaran el dilluns, 7 de gener, la seva estada de 14 setmanes a la UAB amb programes d’estudis específics en camps com economia i empresa, política, arts o estudis mediterranis, amb assignatures en espanyol i anglès.

19/12/2018

El dilluns, 7 de gener, començarà la segona edició del curs acadèmic del programa d’estudis específics per a estrangers Study Abroad – Pre-established Programme, unes estades formatives de 14 setmanes a la UAB per a estudiants de tot el món, que després poden convalidar per crèdits a la seva universitat d’origen.
 
Dels 1.080 estudiants que inicien les classes aquest mes de gener, un 55% fan cursos d'espanyol i català, i poden triar entre un ventall de més de 45 assignatures en àmbits com economia i empresa, política, art, i estudis mediterranis. Les assignatures més triades són, principalment, aquelles relacionades amb l'àmbit de l'economia i empresa.
 
Les assignatures s’imparteixen majoritàriament a la ciutat de Barcelona i, concretament, a Casa Convalescència i al Campus Eixample.
 
Els estudiants que venen a estudiar a la UAB a través d’aquests programes provenen de països d’arreu, com ara la Xina, els Estats Units, Alemanya, Egipte, Bèlgica o Canadà.
 
Durant la seva estada la UAB, que finalitzarà el 12 d’abril, els estudiants estrangers podran participar en activitats organitzades, sortides culturals o encontres d’intercanvi lingüístic.
 
Consulta més informació sobre els Programes Específics per a Estudiants Estrangers a través d’aquest enllaç.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies