Més de mil estudiants inicien la seva estada a la UAB amb el programa Study Abroad Spring

CampusEixampleUAB

Un total de 1.080 estudiants de més de 30 nacionalitats diferents començaran el dilluns, 7 de gener, la seva estada de 14 setmanes a la UAB amb programes d’estudis específics en camps com economia i empresa, política, arts o estudis mediterranis, amb assignatures en espanyol i anglès.

19/12/2018

El dilluns, 7 de gener, començarà la segona edició del curs acadèmic del programa d’estudis específics per a estrangers Study Abroad – Pre-established Programme, unes estades formatives de 14 setmanes a la UAB per a estudiants de tot el món, que després poden convalidar per crèdits a la seva universitat d’origen.
 
Dels 1.080 estudiants que inicien les classes aquest mes de gener, un 55% fan cursos d'espanyol i català, i poden triar entre un ventall de més de 45 assignatures en àmbits com economia i empresa, política, art, i estudis mediterranis. Les assignatures més triades són, principalment, aquelles relacionades amb l'àmbit de l'economia i empresa.
 
Les assignatures s’imparteixen majoritàriament a la ciutat de Barcelona i, concretament, a Casa Convalescència i al Campus Eixample.
 
Els estudiants que venen a estudiar a la UAB a través d’aquests programes provenen de països d’arreu, com ara la Xina, els Estats Units, Alemanya, Egipte, Bèlgica o Canadà.
 
Durant la seva estada la UAB, que finalitzarà el 12 d’abril, els estudiants estrangers podran participar en activitats organitzades, sortides culturals o encontres d’intercanvi lingüístic.
 
Consulta més informació sobre els Programes Específics per a Estudiants Estrangers a través d’aquest enllaç.

 

Notícies relacionades

NivellAngles2016

Continua augmentant el nivell d'anglès dels alumnes que entren a la UAB

El nivell d'anglès dels alumnes que entren per primer cop a la UAB i acrediten el nivell B2.2 d'anglès augmenta del 8% al 48% en set anys, segons els resultats de les proves de nivell que fa el Servei de Llengües de la UAB als estudiants de primer curs. En la prova, que és voluntària, hi han participat 3.727 nous estudiants. Llegir més

Exposició de Neuromarketing

La UAB acull una exposició sobre neuromàrqueting

El proppassat dijous, 10 de gener, es va inaugurar l’exposició “Neuromàrketing: ciència, empresa i publicitat. No m’ho puc treure del cap!”, comissariada pel professor Pere Navalles. La mostra es pot visitar fins al 15 de febrer, a la Sala d’Exposicions de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General.
Llegir més

Totes les notícies