Presentació

El programa Preestablert està dissenyat per a estudiants que desitgin fer una estada a Barcelona estudiant assignatures impartides en anglès o en castellà, amb l'opció de fer cursos de llengua castellana, durant un dels següents períodes:
- 15 setmanes a la primavera o la tardor
- 6 setmanes a l'estiu
- 3 setmanes al mes de maig.


Nota: el programa Preestablert no està obert a estudiants d'Erasmus o d'intercanvi.

Els estudiants poden triar entre dues i cinc assignatures per període, que compten amb 45 hores lectives cadascuna. En completar el programa, rebran un certificat de la UAB que podrà ser validat per crèdits a la seva pròpia universitat. 

Es poden triar assignatures dels següents àmbits:
• Negocis
• Economia i Politica
• Art i Arquitectura
• Estudis Mediterranis

Les classes s'imparteixen als campus que la UAB té a Barcelona ciutat, en un entorn internacional i enriquidor. Places limitades a 30 estudiants per a assignatures electives i 15 per a classes de llengua. Els programes comencen al setembre, gener i juny.


• Més de 40 assignatures
• 9 nivells de classes de llengua espanyola
• Classes de dilluns a dijous
• Campus cèntrics i ben equipats
• Entorn internacional 
• No es requereixen coneixements de llengua espanyola 


Descarregueu aquí el catàleg general (en anglès)

Per a més informació contacteu amb:
Tel. +34 93 433 50 29
info.study.abroad@uab.es


EL CAMPUS DE SANT PAU, BARCELONA
Casa Convalescència és un dels edificis ubicats dins del complex de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i constitueix una de les últimes obres del modernisme català. Situat a una part tranquil·la i força cèntrica de Barcelona, ofereix tot allò que els estudiants universitaris necessiten. El complex fou declarat Monument Històrico-Artístic el 1978 i més endavant proclamat Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO el 1997.

Casa Convalescència disposa d'instal·lacions equipades amb la tecnologia necessària per a la docència i l'estudi, a més de biblioteca i de cafeteria-restaurant.

CAMPUS DE L'EIXAMPLE, BARCELONA
Eixample és el districte modernista del centre de Barcelona, que s'extén des dels dos costats de la Plaça Catalunya. El seu famós disseny en quadrícula fou creat el 1860 per tal d'acomodar el creixement de la vella ciutat medieval i en l'actualitat és un nucli d'activitat residencial, comercial i de negoci. Una de les avingudes més importants de l'Eixample és el Passeig de Gràcia i el campus Eixample de la UAB està a només uns metres d'aquesta rellevant part de la ciutat.

L'edifici fou renovat completament el 2009 i disposa de tot allò necessari per a la docència com ara accés WiFi, aire condicionat, instal·lacions adaptades per a persones amb necessitats especials i un servei gratuït d'impressió. Hi ha una gran varietat de restaurants, cafeteries i terrasses a la zona per fer una pausa entre classes i contemplar les belles façanes modernistes decorades en pedra i ferro.

Calendari

Cliqueu en el període desitjat per veure el calendari complet.

Tardor 2020
Inici: 28 de setembre
Final: 16 de desembre

Primavera 2021
Inici: 25 de gener
Final: 19 d'abril

Maig 2021
Inici: 10 de maig
Final: 27 de maig

Estiu 2021
Inici: 1 de juny
Final: 13 de juliol
 

Programa preestablert

Lloc: Campus Sant Pau i campus Eixample, Barcelona.
Preu: Vegeu el PDF corresponent.
Preus Study Abroad Programmes 2021
Telèfon: +34 93 433 50 29
Correu electrònic: info.study.abroad@uab.es