Matins de Lletres

Matins de Lletres

La Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB i el Programa Argó de l’ICE organitzen el Matins de Lletres. Aquesta activitat consisteix en assistir a algunes de les classes dels Graus de la Facultat dels dies 8, 9 i 10 de maig de 2019 a les aules de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB

27/03/2019

Vols viure la universitat per dins? Vols venir a veure com és una classe a la universitat? Tens ganes de conèixer com treballem? Tens curiositat per assistir a algunes de les classes de la nostra Facultat (Antropologia, Estudis Clàssics, Filosofia, Filologia Anglesa, Filologia Catalana, Filologia Espanyola, Filologia Francesa, Geografia, Història, Musicologia)? Si estàs estudiant el Batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials t’animem a venir a la UAB!

Els centres educatius interessats podeu escollir entre els dies 8, 9 i 10 de maig. El professor o professora responsable del centre ha d’inscriure a cada assignatura el nombre d'estudiants interessats. Cada estudiant pot assistir a 4 assignatures com a màxim. No és obligatori fer totes les franges horàries. El nombre màxim d’estudiants per cada assignatura és de 10.

Web de la jornada

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Nota informativa de l'Equip de Govern

Informació en relació a la vaga convocada per algunes organitzacions sindicals dels col·lectius universitaris per als dies 20 i 21 d’octubre de 2020.

 
Totes les notícies