La xarxa Alumni UAB de RRLL inaugura el cicle de conferències

Conferencia Carolina Gala. Cicle Alumni RRLL UAB

Carolina Gala, catedràtica a la UAB, va debatre sobre la darrera legislació en matèria d’igualtat de gènere en l’ocupació. 

26/06/2019

El dijous 20 de juny a la Facultat de Dret, va tenir lloc la primera sessió del cicle de conferències de la Xarxa Alumni de RRLL UAB. Carolina Gala, catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la UAB, va fer una conferència sobre el RDL 6/2019 de 1 de març, de mesures urgents per a la garantia de la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes en l'ocupació, un tema d’actualitat i de gran interès pels experts en Recursos Humans.

Ja teniu disponible el vídeo complet de l'acte i la presentació power point utilitzada.
Al començament de l’acte, Eva Miquel, directora d’Alumni UAB va parlar als assistents del projecte Alumni UAB i Maria Jesús Espuny, coordinadora de la Xarxa Alumni de RRLL UAB, va presentar la programació del cicle de RRLL del proper trimestre.

19 de setembre - Elisabet Puigjaner, Inspectora de Treball i de la Seguretat Social.

17 d' octubre - Josep de Quintana Pellicer, president de la Sala de lo Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

14 de novembre - Dr. Guillermo García González, Prevenció de Riscos Laborals.

12 de desembre - Jaume Bombardó Codina, RRHH.

Cicles de conferències alumni
Aquesta activitat dona el tret de sortida al cicle de conferències de la xarxa alumni de Relacions Laborals, una xarxa que el passat octubre celebrava els 25 anys de la titulació amb una gran trobada alumni. 

Els cicles ofereixen als graduats conferències, taules rodones i workshops amb un doble objectiu: actualització de coneixements i generació de debat entre professionals d’un sector.
 

Més informació: Presentació ppt Carolina Gala

 

Notícies relacionades

Totes les notícies