Properes conferències de la xarxa Alumni de RRLL UAB

Cicle de conferencies de la xarxa Alumni de RRLL UAB

Programació del curs 2019-2020 de la xarxa Alumni de RRLL UAB amb persones expertes en la matèria i espais conjunts de reflexió i de networking. 

05/11/2019


La xarxa Alumni de RRLL UAB comença el curs amb un cicle de conferències que tracten diferents temàtiques relacionades amb el desenvolupament de la professió. Un espai de trobada per professionals del sector que compta de dues parts: una xerrada realitzada per una persona experta en la matèria i finalment un espai de networking per debatre i fer contactes.

Si ets titulat de Relacions Laborals a la UAB i encara no reps la informació de les activitats, actualitza les teves dades per estar al dia!
 

Programació curs 2019 - 2020

 

Activitat ajornada - 26/03 - Carta d’acomiadament: formalitats, claus i efectes jurídics  

Amb Jaume González Calvet, magistrat del Jutjat de lo Social 30 de Barcelona i professor associat del departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques de la UAB.
Inscriu-t'hi!

Activitat ajornada - 29/04 - El Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i el seu impacte en les relacions laborals
Amb el Dr. Josep Cañabate, vicedegà de Comunicació i Dinamització i professor del Departament de Dret Públic i Ciències Historicojurídiques de la UAB 
Inscriu-t'hi!

Activitat ajornada - 28/05 - Comunicació i màrqueting als departaments de Recursos Humans
Amb Òscar Coromina, professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació UAB. 
Inscriu-t'hi!

 

Anteriors activitats del cicle

20/02 - Registre de la jornada de treball
Amb el Dr. Jorge Pérez, doctor UAB '12, sotsinspector d’Ocupació i Seguretat Social, professor associat del departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques de la UAB i personal docent a l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral (EPSI) de la UAB.
Cotingut de la sessió / Presentació utilitzada / Vídeo complet

 
23/01El règim jurídic dels tècnics de prevenció de riscos laborals i persones responsables de prevenció en els departaments de RRHH: obligacions, garanties i responsabilitat.
Amb el Dr. Guillermo García González, doctor UAB, expert en Prevenció de Riscos Laborals.
Contingut de la sessió / Presentació utilitzada / Vídeo complet

 


12/12La revolució de la cultura i el talent en la gestió de persones

Amb Jaume Bombardó Codina, director de RRHH a Conei, Ciències del Treball UAB '08 i professor associat a la UAB. Contingut de la sessió / Presentació utilitzada / Vídeo complet4/10El justiciable davant la sentència social. Lectura i interpretació d’una sentència.
Amb Josep de Quintana, expresident de la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

19/09 - Reflexions sobre el paper actual de la inspecció de treball.
Amb Elisabet Puigjaner, Inspectora de Treball i de la Seguretat Social.
Materials: Presentació utilitzada 

20/06 - Conferència sobre el RDL 6/2019 de 1 de març, de mesures urgents per a la garantia de la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes en l'ocupació.
Amb la Dra. Carolina Gala, catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la UAB.
Materials: Presentació utilitzada / FotografiesVídeo complet

La xarxa alumni de Relacions Laborals és una de les més actives de la universitat, el passat octubre celebrava els 25 anys de la titulació amb una gran trobada alumniActualitzat: 21/02/20

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies