La UAB organitza cursos de formació en gastronomia i enologia

25/03/2014
Les sessions es desenvoluparan entre els mesos de març, abril i maig i la seva durada oscil·larà entre deu o quinze hores sota la docència de reconeguts experts de l'àmbit de la restauració. Totes les trobades tindran lloc a l'EUTDH, situada a l'Edifici Blanc de la Vila Universitària, i disposen d'un nombre limitat de places, que seran concedides segons l'ordre d'inscripció.
A més dels cursos enfocats a l'estudi i tast de caves i vins, també es proposen les claus per combinar-los correctament amb els àpats o les receptes i passos per realitzar còctels que acabin de meravellar els comensals.
Per la seva banda, les classes de cuina estan enfocades al públic amant del menjar mediterrani i a paladars de gourmets. No s'ha volgut oblidar els afectats per la celiaquia, a qui es dirigeix el curs de cuina per a intolerants al gluten.
Alguns d'aquests cursos són reconeguts amb crèdits de lliure elecció.
Més informació:
Escola de Turisme i Direcció Hotelera