Sala de premsa Premsa i mitjans

La UAB organitza cursos de formació en gastronomia i enologia

L'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (EUTDH) UAB ha organitzat, per a aquesta primavera del 2014, diversos cursos de formació continuada orientats a l'ampliació de coneixements sobre els móns de la gastronomia i l'enologia. Aquestes classes estan obertes a qualsevol persona, ja siguin membres de la comunitat universitària o persones alienes a la UAB.

25/03/2014


Les sessions es desenvoluparan entre els mesos de març, abril i maig i la seva durada oscil·larà entre deu o quinze hores sota la docència de reconeguts experts de l'àmbit de la restauració. Totes les trobades tindran lloc a l'EUTDH, situada a l'Edifici Blanc de la Vila Universitària, i disposen d'un nombre limitat de places, que seran concedides segons l'ordre d'inscripció.

A més dels cursos enfocats a l'estudi i tast de caves i vins, també es proposen les claus per combinar-los correctament amb els àpats o les receptes i passos per realitzar còctels que acabin de meravellar els comensals.

Per la seva banda, les classes de cuina estan enfocades al públic amant del menjar mediterrani i a paladars de gourmets. No s'ha volgut oblidar els afectats per la celiaquia, a qui es dirigeix el curs de cuina per a intolerants al gluten.

Alguns d'aquests cursos són reconeguts amb crèdits de lliure elecció.

Més informació: Escola de Turisme i Direcció Hotelera