La salut mental i les sèries de televisió, al juliol al campus

Taller Salut Mental i sèries de TV

Ja estan obertes les inscripcions per a l’activitat La Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma que es durà a terme la primera quinzena de juliol a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats de la UAB.

05/06/2019

Aquest taller ha estat organitzat pel CORE de Salut Mental i la Facultat de Psicologia de la UAB, i han participat diversos professionals provinents de diferents unitats hospitalàries. 

Aquest estiu torna l’activitat La Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma, que va sorgir el curs passat arran del lema de la Festa Major de la UAB 2017: “La Salut Mental, visible i sense estigmes a la UAB”. Les sessions es duran a terme els dies 2, 3, 4, 9, 10 i 11 de juliol de 10h a 14h a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats de la UAB. 

La Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma té com a objectiu sensibilitzar a la comunitat universitària vers els estigmes de la salut mental a través de l’anàlisi de productes culturals. Amb el suport del visionat de fragments de sèries de TV i/o pel·lícules es pretén donar eines als assistents per identificar conductes estigmatitzants al voltant dels problemes de salut mental.

A cada sessió es tractarà una temàtica relacionada amb la salut mental (autisme, Trastorn Obsessiu-Compulsiu, fàrmacs, suïcidi, etc.) -podeu consultar el programa de l’activitat al web de la Unitat de Dinamització Comunitària-. Aquest taller ha estat organitzat pel CORE de Salut Mental i la Facultat de Psicologia de la UAB, i han participat diversos professionals provinents de diferents unitats hospitalàries. 

L’activitat és gratuïta i s’adreça a tots els membres de la comunitat universitària. La participació dels estudiants es podrà reconèixer amb 2 crèdits ECTS, sempre i quan assisteixin i participin activament en el 80 % de les sessions, i el Personal d’Administració i Serveis (PAS) podrà compensar hores si compleixen amb els requisits establerts per la unitat de formació de la UAB. 

Per a més informació podeu consultar en aquest enllaç i si esteu interessats en participar-hi us podeu inscriure a emplenant el següent formulari

Aquesta activitat compta amb el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i es cofinaça amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Ens deixa l'estudiant Joan Condal Cervantes

Ens ha deixat Joan Condal Cervantes, estudiant del Grau d'Enginyeria Informàtica de la UAB. La rectora, l'equip de govern, el director de l'Escola d'Enginyeria i tota la comunitat universitària expressen el seu sentiment de condol a la família i amics. Llegir més

Totes les notícies