Sala de premsa

La Fundació participa en la tercera edició del programa "Primera experiència professional", per incentivar l'ocupació juvenil

Noia jove treballa davant dues pantalles d'ordinador

L'objectiu d'aquest programa europeu és que les persones joves desocupades adquireixin les primeres experiències laborals, així com competències i habilitats socials i professionals. Enguany, la Fundació podrà contractar a 4 joves titulats amb un contracte laboral formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional.

09/11/2023

El Departament d’Empresa i Treball, per mitjà del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), ha posat en marxa la tercera edició del programa "Primera experiència professional", destinat a joves d’entre 16 i 29 anys. Amb aquesta iniciativa es subvenciona la contractació de persones joves desocupades durant 12 mesos a dedicació completa, mitjançant la modalitat de contracte en pràctiques a diferents organismes públics.

Els i les joves han de complir els requisits per formalitzar un contracte en pràctiques i tenir un títol d’educació superior, un cicle formatiu de grau mitjà o superior, o un certificat de professionalitat.

Enguany la Fundació podrà contractar a 4 persones per a cobrir les següents places:

  • 1 Tècnic/a
  • 1 Tècnic/a de suport de Comunicació
  • 1 Estadístic/a
  • 1 Bibliotecari/a

Les persones interessades poden consultar la pàgina Convocatòries per a més informació, veure els requisits de cada plaça i iniciar el procés de candidatura.

Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU.

Logotips de les institucions vinculades al programa "Primera experiència professional"