Sala de premsa Premsa i mitjans

L'International Center for Animal Law and Policy (ICALP) rep el Primer Doctorat Industrial

Primer doctorat en ICALP

L'ICALP, el primer centre interdisciplinari i internacional que integra ciències socials, humanitats, ciències de la salut i ciències del benestar animal, ha rebut per part de l'AGAUR un Doctorat Industrial, amb una tesi sobre la regulació jurídica dels llebrers. 

26/10/2020

La Facultat de Dret rep el primer Doctorat Industrial gràcies a l'ICALP

L'International Center for Animal Law and Policy (ICALP), que té com a objectiu aconseguir una definició jurídica dels animals, posicionar el benestar d'aquests com a un compromís pel desenvolupament sostenible i defensar els drets dels animals, ha aconseguit el primer Doctorat Industrial, amb la col·laboració de Laure Gisie. Això els hi permet treballar conjuntament amb l’associació SOS Galgos des de l’1 de juliol de 2020.

Un doctorat que cerca cobrir les carències trobades amb la llei que regula als llebrers i adequar la regulació de les activitats específiques en la que els llebrers hi participen, amb la col·laboració de tres entitats, entre elles, l’ICALP, la doctoranda Laure Gisie i l’associació SOS Galgos.

El màster en Dret Animal i Societat de la UAB està pensat per desenvolupar la carrera professional en el món dels animals. És l’únic màster europeu en dret animal i societat, amb més de 10 edicions d’experiència. Una formació pensada per a defensar els drets dels animals en la societat, un sector en creixement.

El màster es pot realitzar tant en modalitat online com en modalitat presencial. Si t’agraden els animals i t’importen els seus drets, aquest és el teu màster.

Més informació:

Màster en Dret Animal i Societat (Animal Law and Society) (Online)

Màster en Dret Animal i Societat (Animal Law and Society) (Presencial)

Màsters i Postgraus UAB