Inscripcions obertes per a la Jornada online sobre el dolor en les malalties reumatològiques

Cartell jornada online sobre dolor reumatologia

Es tracta d’una jornada online, organitzada per la Lliga Reumatològica Catalana, en què s’oferirà una mirada positiva, multidisciplinària i integradora del dolor per malalties reumàtiques. La sessió se celebrarà el dissabte 7 de novembre, a les 10 hores. Inscripcions obertes.

02/11/2020

El dissabte 7 de novembre, a les 10 hores, es realitzarà una jornada online i gratuïta sobre el dolor en les malalties reumatològiques.

La jornada va dirigida a les persones que conviuen amb el dolor associat a les malalties reumàtiques i als seus familiars, amb la finalitat de donar visibilitat a les necessitats i realitats de conviure amb aquest tipus de dolor. Generalment, el dolor es considera una conseqüència inevitable en emmalaltir, i de vegades té un tractament indirecte des dels serveis sanitaris.

Amb aquesta jornada, es pretén donar veu a les persones que conviuen amb les malalties reumàtiques, i també a persones expertes de l'àmbit sanitari i social que atenen a aquest col·lectiu. Una mirada positiva, multidisciplinària i integradora del dolor, des de la perspectiva de la persona i el seu entorn familiar.
 
La jornada està organitzada per la Lliga Reumatològica Catalana, i compta amb la col·laboració de la Fundació Salut i Envelliment UAB.

Consulta el programa i inscriu-te a la jornada

 

Notícies relacionades

Totes les notícies