Estudiants de Publicitat i RR.PP. creen la campanya d'estalvi energètic de la UAB

GuanyadorsCampanyaSostenible

Els alumnes del Grau de Publicitat i RR.PP Daniel Belmonte, Alba Cano, Núria Carreté, Macarena Maturana, Paula Moreno, Nerea Ortiz i Cristina Pérez formen el grup d'alumnes guanyadors del concurs de la campanya de sostenibilitat i estalvi energètic que la UAB durà a terme aquest curs al campus.

01/02/2019

La campanya "A mi m'agrada més sostenible" va ser escollida com la campanya guanyadora d'entre un total de 10 propostes.

La campanya es va realitzar dins l'assignatura "Creativitat en Publicitat i RR.PP" de 3r curs del grau en Publicitat i Relacions Públiques (RR.PP.).

Els alumnes hi van estar treballant durant 4 mesos i van fer la presentació el 10 de maig de 2018 davant representants dels grups de millora energètica del conjunt de la universitat.

La campanya "A mi m'agrada més sostenible", presentada i defensada per aquest grup, va ser escollida com la campanya guanyadora d'entre un total de deu propostes i serà la que podrem veure implementada en el conjunt del campus de la UAB durant aquest curs. 

El pasat dimecres 30 de gener, els alumnes van presentar la campanya davant la vicerectora d'Alumnat i d'Ocupabilitat de la UAB, Sara Moreno, que va destacar que és una campanya molt innovadora i amb un llenguatge, to i estil molt proper al col·lectiu dels estudiants. 

L'equip de professorat està format per Leonor Balbuena, Mariano Castellblanque, Anna Fajula i Robert Rabanal del departament de Publicitat, R.P i Comunicació Audiovisual, els quals van ser els encarregats de tutoritzar totes les propostes.

CAMPANYA "A MI M'AGRADA MÉS SOSTENIBLE"

 

Notícies relacionades

Totes les notícies