Sala de premsa Premsa i mitjans

Ens deixa el professor Jaume Cruz Feliu

IMGProfessorJaumeCruz

Ens ha deixat el catedràtic emèrit de la Facultat de Psicologia, Jaume Cruz Feliu, que fou professor i investigador del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l'apreciaven i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.

27/01/2021

El professor emèrit de la Facultat de Psicologia, Jaume Cruz Feliu, ens va deixar el passat dimarts, 26 de gener de 2021. La seva carrera va estar vinculada a l’esport, la psicologia i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), tot un referent en aquest camp a nivell nacional i internacional.

Va formar part d’una de les primeres promocions d’estudiants de Psicologia a la UAB, va dissenyar i coordinar una de les primeres propostes formatives en psicologia de l’esport i va fer aportacions constants i reconegudes en recerca.

Fa només un any, va rebre un homenatge multitudinari com a professor emèrit. Ha deixat un llegat molt important amb el Grup d'Estudis de Psicologia de l'Esport, del qual en fou un impulsor. També fou un dels promotors del primer màster en psicologia de l’esport a l’estat espanyol, estudis de màster oficial que són actualment un referent en la formació de futurs professionals de la psicologia de l’esport

A la seva memòria, els seus companys i amics de la UAB li han adreçat unes paraules, publicades a la web de la Facultat de Psicologia, que podeu llegir aquí.