Enquestes d'avaluació del segon semestre

Enquestes d'avaluació docent

Ja estan en marxa les enquestes d'avaluació del segon semestre del curs 2020-2021 corresponents a l’actuació docent del professorat i a les assignatures / mòduls. Ambdues es poden respondre entre els mesos de maig i juliol. S'han determinat unes dates concretes per a cada grau.

11/05/2021

La UAB ha obert el període per recollir les respostes de les enquestes d'avaluació del segon semestre.

S'han publicat els calendaris personalitzats en què l’alumnat pot respondre les enquestes institucionals del primer semestre d’aquest curs 2020/21. D'una banda, està disponible l'enquesta d’avaluació de l’actuació docent del professorat (PAAD) i d'altra banda, l'enquesta d’avaluació d’assignatures de grau i de mòduls de màster universitari.

L’accés d’ambdues enquestes és únic (SIGM@-ENWES), el que permet que l’alumnat només s’hagi d’identificar una única vegada en una única aplicació. En cas d’utilitzar un dispositiu mòbil, també es pot utilitzar l’APP UAB Academic Mobile (disponible per Android i Apple) que s’utilitza per la consulta de les qualificacions.

A la pàgina d'enquestes està disponible un recull de preguntes freqüents (FAQs) amb els criteris de selecció, els informes de resultats d’edicions anteriors a més d'altra documentació. Les bones pràctiques recollides a les FAQs estan orientades a augmentar la participació de l’alumnat.

 

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat