Enquesta en línia sobre l’ús de les tecnologies per envellir de forma saludable

Enquesta Nestore

La Fundació Salut i Envelliment de la UAB, com a entitat membre de l’equip promotor de l’estudi NESTORE, ha col·laborat en la creació d’una enquesta en línia per conèixer les necessitats i preferències de les persones més grans de 65 anys en relació a l’ús de les tecnologies per envellir de forma saludable.

23/01/2019

Aquesta enquesta està pensada per recollir l’opinió de la ciutadania en relació a l’ús de les tecnologies digitals per a assolir objectius relacionats amb l’envelliment saludable. Les necessitats i preferències recollides en aquesta enquesta ajudaran a l’equip de NESTORE a ajustar el projecte en la seva fase final.

L’estudi NESTORE (Novel Empowering Solutions and Technologies for Older people to Retain Everyday life activities) és un projecte finançat pel programa Horizon 2020 de la Unió Europea, que té com a objectiu desenvolupar un sistema de coaching personalitzat, multidimensional i innovador per donar suport a l'envelliment saludable, generant i mantenint la motivació per prendre el control de la salut, i suggerint consells de nutrició saludable i activitat física, així com d'interacció social, per prevenir el deteriorament i mantenir la qualitat de vida.

Si tens més de 65 anys, pots contestar l'enquesta fent click a l’enllaç següent: Encuesta NESTORE España