Sala de premsa Premsa i mitjans

El Taller de teatre per a majors de 50 anys tanca la programació de la Sala Teatre UAB del curs 2018/2019

Imatge Notícia mostra teatre
El proper dijous 20 de juny a les 19h, els 14 membres del Taller de teatre per a majors de 50 anys presentaran l’obra que han estat treballant enguany sota la direcció de Marta Sorribas i tancaran la programació del curs 18/19 a la Sala Teatre UAB.

20/06/2019

Al llarg d’aquest curs 2018/2019, i per 5è any consecutiu, els membres del Taller de teatre per a majors de 50 anys, dirigits per Marta Sorribas, han pogut viure l’experiència de fer teatre, de participar i col·laborar en un muntatge, i de fer un tastet del procés de creació dramàtica i de la feina d’actor i actriu. Aquest taller el va crear el Programa Universitat a l'Abast de la UAB i aquest darrer curs l'ha produït Cultura en Viu.

L’obra, basada en la comèdia Toc Toc de Laurent Baffie, té lloc a la sala d’espera del Dr. Cooper, el millor especialista mundial en el tractament del Trastorn Obsessiu Compulsiu, generalment conegut com a TOC. Els pacients van arribant i els anem coneixent, a ells i als seus respectius trastorns. Però del Doctor, de moment, no hi ha ni rastre...

Laurent Baffie, nascut l’any 1958 a Montreuil, és un comediant, presentador de ràdio i televisió, autor i director de teatre i escriptor francès. Baffie és conegut per les seves “càmeres ocultes”, així com pel seu humor sarcàstic.

Per aquest espectacle, les entrades es reserven a través d’aquest formulari

Amb aquesta obra es tancarà el cicle de representacions teatrals de la Sala Teatre UAB del curs 2018 - 2019.

Animeu-vos i veniu a gaudir de l’última obra del curs!

INFORMACIÓ GENERAL
Situació: Plaça Cívica, Campus de Bellaterra.
Capacitat: 137 persones.
Entrada gratuïta limitada a l'aforament de la sala.
La taquilla s'obre mitja hora abans de començar cada espectacle.