Comencen les jornades de benvinguda als estudiants internacionals

International Welcome Days 2021

A partir del 15 fins al 19 de febrer d’enguany tindran lloc les jornades de benvinguda als estudiants internacionals de la UAB. Durant tota la setmana que duren els IWD, els nous alumnes tindran l’oportunitat de participar en diverses activitats, tallers i xerrades per conèixer alguns col·lectius d’estudiants i els serveis que ofereix la mateixa universitat. 

04/02/2021

Aquest any es realitzarà una gimcana virtual: els International Welcome Olympics (IWO). Es crearan dos equips —Cityland i Campustown— que competiran durant els dies 16, 17 i 18 de febrer duent a terme activitats com ara: receptes del món o concurs de disfresses, entre d’altres. 

Els International Welcome Days del segon semestre començaran el 15 de febrer i s’allargaran fins al divendres de la mateixa setmana. Durant aquests cinc dies, els estudiants internacionals de la UAB podran participar en els diversos tallers  i xerrades programades per la universitat per tal de conèixer el campus on faran vida els pròxims mesos.

La UAB ha creat una programació carregada d’activitats que permetrà als nouvinguts familiaritzar-se amb els serveis i els col·lectius de l’Autònoma i, de pas, conèixer a altres estudiants. Les jornades, que s’iniciaran el dilluns 15 de febrer, estaran encapçalades per la sessió de Benvinguda als estudiants que es farà en línia a les 13 h. Més tard, a les 16 h, es durà a terme la presentació del col·lectiu Erasmus Student Network. Durant la resta de dies, tindrà lloc una fira virtual dels col·lectius d’estudiants i dels serveis de la UAB on els alumnes internacionals tindran l’oportunitat de conèixer de prop la participació juvenil de la universitat. 

També s’inauguraran les activitats del Tàndem del segon semestre, el programa per excel·lència que ofereix l’oportunitat a estudiants internacionals i locals de practicar diferents idiomes i conèixer altres cultures. Les trobades, seguint la normativa respecte a la covid-19, es faran virtualment els dimecres i els divendres. Els alumnes que vulguin formar-ne part només hauran de fer una inscripció prèvia.

Com a  novetat, donada la situació sanitària i la impossibilitat de dur a terme activitats presencials per donar la benvinguda als nous estudiants, aquest any es realitzarà una gimcana virtual: els International Welcome Olympics (IWO). Es crearan dos equips —Cityland i Campustown— que competiran durant els dies 16, 17 i 18 de febrer duent a terme activitats com ara: receptes del món o concurs de disfresses, entre d’altres. Els equips estaran liderats per mentors i mentores i es crearan segons les preferències de cada estudiant a través d’un formulari. El divendres durant la cloenda dels International Welcome Days es lliuraran també els premis de la gimcana. 

Es pot consultar la programació completa al web de la UAB.

 

Notícies relacionades

Fira virtual de graus UAB

Inscripció oberta a la fira virtual de graus UAB

Divendres 19 i dissabte 20 de març obrim les portes del campus perquè el puguis trepitjar en persona, però sense sortir de casa! Amb videoxats amb totes les facultats i escoles. Inscripció oberta!

Totes les notícies