Tàndem on-line

Tàndem online

Imatge_tandem_online_UAB

El programa Tàndem ofereix l'oportunitat de practicar diferents idiomes i conèixer altres cultures i maneres de fer. És una forma útil de practicar idiomes i, alhora, dóna l‘oportunitat d'ajudar altres persones a practicar la llengua que vulguin millorar o aprendre i a més podeu conèixer estudiants d’altres països i facultats.

El Tàndem s’adapta a la situació actual i durant un temps deixem de trobar-nos els dimecres a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats per trobar-nos a través de les pantalles. Però el que és important és que podreu mantenir el vincle amb els i les companyes, i podreu seguir coneixent altres idiomes i cultures.

Així que aquest semestre seguirem amb el Tàndem online per a totes les persones que vulguin continuar practicant llengües i estar en contacte amb altres estudiants de la UAB.

Les trobades online serán grupals i per grups de llengües així que cal que es faci una inscripció prèvia per organizar els grups.

El Tàndem tindrà lloc:

  • els Dimecres de 15h a 16h

Per a poder participar cal omplir aquest formulari, que s’obre els divendres i es tanca els dilluns. El dimarts us farem arribar l’enllaç a l’aula virtual on hi haurà el vostre grup de conversa. L'activitat del Tàndem començarà el dimecres 15 de setembre de 2021, en el marc dels International Welcome Days.

Si teniu dubtes, ens podeu escriure al correu: intercanvi.estudiants@uab.cat .