Tàndem on-line

Tàndem online

Cartell_tandem_online

El Tàndem s’adapta a la situació actual i durant un temps deixem de trobar-nos els dimecres a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats per trobar-nos a través de les pantalles. Però el que és important és que podreu mantenir el vincle amb els i les companyes, i podreu seguir coneixent altres idiomes i cultures.


Així que des d’avui posem en marxa el Tàndem online per a totes les persones que vulguin continuar practicant llengües i estar en contacte amb altres estudiants de la UAB.


Com que no és fàcil fer trobades en grup, el Tàndem online serà en parelles. Així que totes les persones interessades a participar podeu omplir aquest formulari i us posarem en contacte amb algú amb qui podreu practicar la llengua que vulgueu. Un cop tingueu les dades de contacte de la vostra parella de Tàndem, la podeu contactar de la manera que preferiu: per correu, chats, videotrucades... Com us sembli més còmode. Vosaltres decidiu quan i com.


Si teniu dubtes, ens podeu escriure al correu: intercanvi.estudiants@uab.cat i us contestarem el més aviat possible. L'activitat es portarà a terme fins a finals de maig.