Tàndem on-line

Tàndem online

Imatge_tandem_online_UAB

El programa Tàndem ofereix l'oportunitat de practicar diferents idiomes i conèixer altres cultures i maneres de fer. És una forma útil de practicar idiomes i, alhora, dóna l‘oportunitat d'ajudar altres persones a practicar la llengua que vulguin millorar o aprendre i a més podeu conèixer estudiants d’altres països i facultats.

El Tàndem s’adapta a la situació actual i durant un temps deixem de trobar-nos els dimecres a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats per trobar-nos a través de les pantalles. Però el que és important és que podreu mantenir el vincle amb els i les companyes, i podreu seguir coneixent altres idiomes i cultures.

Així que aquest semestre es posa en marxa el Tàndem online per a totes les persones que vulguin continuar practicant llengües i estar en contacte amb altres estudiants de la UAB.

Les trobades online serán grupals i per grups de llengües, com les trobades presencials, pel que cal que es faci una inscripció prèvia per organizar els grups.

El Tàndem tindrà lloc:

  • els Dimecres de 15h a 16h
  • els Divendres de 12h a 13h

Per a poder participar cal omplir aquest formulari, que s’obre els divendres i es tanca els dilluns. El dimarts us farem arribar l’enllaç a l’aula virtual on hi haurà el vostre grup de conversa.

Si teniu dubtes, ens podeu escriure al correu: intercanvi.estudiants@uab.cat .