Càpsules d'orientació professional gratuïtes al Campus Virtual de la UAB

Càpsules informatives d'orientació professional

Comença a utilitzar LinkedIn i Persones estudiants estrangeres: pràctiques i feina són les dues primeres píndoles d'orientació professional que el Servei d'Ocupabilitat posa a disposició de totes les persones estudiants i titulades de la Universitat. Inscripcions a través de l'aplicació NEXUS.

16/06/2020

El Servei d’Ocupabilitat continua treballant per a la inserció laboral de les persones estudiants i titulades de la UAB durant la pandèmia de COVID-19 i ja ha engegat diverses iniciatives telemàtiques amb aquest objectiu. És el cas de les noves càpsules d’orientació professional que es poden cursar de forma gratuïta al Campus Virtual de la Universitat. De moment, només són dues ‒Comença a utilitzar LinkedIn i Persones estudiants estrangeres: pràctiques i feina‒, tot i que es preveu que l’oferta vagi creixent.

La píndola informativa sobre LinkedIn, disponible en català i castellà, té un caràcter introductori i permet fer els primers passos en aquesta xarxa social d’ús professional per a la cerca de feina, la creació d’una xarxa de contactes i el desenvolupament de la marca personal. Per altra banda, Persones estudiants estrangeres: pràctiques i feina concentra informació i recursos útils per a l’alumnat internacional de la Universitat que tingui interès a desenvolupar-se professionalment al nostre país. Aquesta càpsula està disponible en castellà i en anglès.

Inscripcions a l'aplicació NEXUS

La inscripció és gratuïta a través de l’aplicació NEXUS, en l’apartat Activitats d’Orientació Professional –qui encara no hi tingui un perfil d’usuari, pot registrar-s’hi fent una “Alta parcial”–. A continuació, l’equip del Servei d’Ocupabilitat habilitarà la càpsula informativa dins de l’espai de la persona inscrita al Campus Virtual de la UAB, on estarà disponible durant dues setmanes. Finalment, les persones que hagin cursat les píndoles podran descarregar un certificat d’aprofitament a NEXUS.

Les Activitats d’Orientació Professional que organitza el Servei d’Ocupabilitat de la UAB estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons provinents del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, mitjançant el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

 

Notícies relacionades

Totes les notícies