La UAB ofereix orientació professional en línia al seu alumnat

Imatge d'una sessió d'orientació professional en línia

De forma telemàtica i 100% gratuïta, el Servei d'Ocupabilitat ofereix assessorament personalitzat en aspectes com l'optimització del CV, els canals de cerca de feina o la preparació d'una entrevista laboral, entre altres. S'adreça, sobretot, a persones que finalitzen els estudis enguany.

18/05/2020

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB vol acompanyar l’alumnat de la Universitat que es prepara per fer el salt al món laboral, també durant el període d’excepcionalitat causat per la COVID-19. Per aquest motiu ha començat a oferir sessions personalitzades d’orientació professional en línia, 100% gratuïtes, especialment útils per a les persones que finalitzen enguany els seus estudis i cerquen una sortida professional vinculada a la seva titulació.

Així doncs, l’equip d’Orientació Professional del Servei escolta les necessitats de l’alumnat i l’assessora en aspectes com l’optimització del seu CV, la redacció d’una carta de presentació, la identificació i el desenvolupament de les competències professionals més demandades en el seu sector, la construcció de la seva marca personal, els canals de cerca de feina o la preparació d’una entrevista laboral, entre altres.

Per tal de sol·licitar una orientació personalitzada només cal crear un perfil complet d'usuari (fer una Alta completa) a l’aplicació NEXUS, tot adjuntant el CV en format PDF en l'apartat corresponent; si la persona ja disposa de perfil, l'ha d'actualitzar. Un cop fet això, cal posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupabilitat a l’adreça electrònica orientacio.professional.so@uab.cat, o bé concertar una videotrucada amb cita prèvia amb el seu equip.

Els serveis d’Orientació Professional que presta el Servei d’Ocupabilitat de la UAB estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons provinents del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, mitjançant el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).