Acaba l'edició d'enguany del Campus Ítaca

Campus Ítaca

Com cada estiu, centenars d'estudiants d'ESO de centres educatius vallesans han pogut fer un tast de la vida universitària al Campus Ítaca, una activitat lúdica i pedagògica que organitza la Fundació Autònoma Solidària. Els projectes que han realitzat durant la seva estada es podran veure al web del Campus Ítaca.

16/07/2021

El 16 de juliol, va finalitzar la vint-i-vuitena edició del Campus Ítaca, una iniciativa que permet a estudiants de secundària fer una estada al campus de la UAB amb l'objectiu de motivar-los per continuar els seus estudis i accedir a la universitat. Està organitzat per la Fundació Autònoma Solidària amb la col·laboració amb la Facultat de Ciències de l'Educació i el suport del Banco Santander.

En l'edició d'enguany, han participat prop de tres-cents estudiants procedents d'una seixantena de centres educatius del Vallès Occidental i del Vallès Oriental. Les activitats van començar el 28 de juny passat i els participants han estat repartits en dos torns que comprenien set dies d'estada a la universitat cadascun.

Els estudiants d'ESO han realitzat durant el Campus Ítaca multitud d'activitats pedagògiques, esportives i culturals a diferents espais de la UAB. Han estat acompanyats per 25 joves monitors i el resultat dels projectes que han materialitzat es podrà veure al web del Campus Ítaca.

Més informació: Campus Ítaca

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Reducció de les desigualtats
  • Educació de qualitat