XVII Trobada Nacional d'Estudiants de Matemàtiques

Jornadas estatales de matemáticas

Arrenca la decena setena edició de la Trobada Nacional d'Estudiants de Matemàtiques (ENEM) amb Barcelona com a seu, per primera vegada en la seva història. La UAB és una de les universitats convidades a participar.

26/07/2016

La Vicerectora de l'Alumnat i ocupabilitat de la UAB, Sara Moreno, ha acollit als estudiants en el segon dia del ENEM a Barcelona.

Uns dos-cents alumnes s'han congregat a l'Auditori de Lletres de la UAB per assistir a les conferències impartides per Jordi Comellas, professor de matemàtiques i autor FESPM, Agustí Reventós, professor de la Facultat de Ciències de la UAB i Álvaro Corral, CRM.

El ENEM (Encuentro Nacional de Estudiantes de Matemáticas) és el congrés de la ANEM (Associació Nacional d'Estudiants de Matemàtiques), que és l'associació sectorial d'aquest col·lectiu a Espanya. És un congrés obert a tots els estudiants de matemàtiques de les universitats espanyoles. La seva primera edició va tenir lloc a Granada amb motiu de l'Any Internacional de les Matemàtiques, des de llavors s'ha celebrat cada any en diferents territoris de l'Estat.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies