Borsa de material reutilitzable

Borsa de Material Reutilitzable


Normalment, les deixalleries funcionen com plantes de recondicionament i transferència dels residus que no es recullen en contenidors al carrer. En el cas de la UAB, a més a més, la deixalleria disposa d’un servei de material reutilitzable obert al públic en general.

Així, doncs, el material en bon estat i que pot ser reutilitzat s’incorpora a la borsa per posar-lo a disposició de les persones, les entitats i les empreses que puguin estar-hi interessades.

Per a sol·licitar material de la borsa podeu consultar els materials disponibles a la Borsa en aquesta pàgina web i omplir el formulari de sol·licitud que trobareu en aquell apartat.  

L’Oficina de Sostenibilitat adjudica els diferents materials quinzenalment. Els resultats de l’adjudicació es publiquen a l'apartat adjudicacions del nostre web i també estan disponibles a la deixalleria.

El material s’ha de recollir en el termini màxim de sis dies naturals des de la publicació de les adjudicacions en el web. Si el material no es retira en el termini establert, s’adjudica al sol·licitant que hagi quedat en segona posició en el procés d’adjudicació.

En el moment de la retirada els adjudicataris han de signar  un document a la deixalleria conforme s'els atorga la titularitat del bé que s’enduen.

El procediment detallat del funcionament de la borsa de material reutilitzable es pot descarregar des d’aquest web.