UAB Campus Living Lab

El Programa

Resolem els reptes del campus

Una de les accions per aplicar aquesta filosofia dins el propi campus és el programa «Campus Laboratori Obert: cocreem  solucions en un campus intel·ligent», que pretén identificar els reptes del propi campus i posteriorment coidear solucions en equip. 

El programa, que compta amb el suport del Consell Social de la UAB, consta de:

 

Coideació de les solucions

Octubre, novembre i desembre del 2023

Els participants s'organitzaran en equips de 5 persones, que treballaran per coidear solucions als reptes identificats i se'ls oferirà formació i mentoria. Les solucions es podran transformar en prototips fent servir la xarxa d'UAB OpenLabs i avaluar en el campus fent ús de les eines del smart campus. El resultat de les avaluacions serviran perquè les diferents àrees i unitats de la UAB les apliquin al campus i perquè empreses i òrgans gestors territorials les puguin escalar i adaptar al territori.

Presentació del programa a la Setmana de la Innovació

18 d'octubre del 2023

En el marc de la Setmana de la Innovació de la UAB, es farà la presentació del programa i s'obriran les inscripcions per als grups de treball. Per participar a la sessió, es requereix inscripció a través d'aquest formulari

La Creató de La Comunitària

3 d'octubre de 2023

En el marc de La Comunitària UAB, s'organitza la Creató, una gimcana dirigida a l'alumnat de la UAB on hauran de resoldre els reptes del campus identificats mitjançant la metodologia de design thinking i recorrent tots els serveis del campus.

 

Definició dels reptes del campus

29 de juny de 2023

Per tal de definir els reptes que tenim, s'organitza una jornada oberta a tota la comunitat universitària, en la que, a través de dinàmiques de col·laboració, es s'identificaran els desafiaments del campus de forma sistematitzada.