Llibre de la memòria

Llibre de la memòria

Aquest és un espai en memòria de les persones que han format part de la comunitat de la UAB i que ens han deixat, homes i dones amb qui hem conviscut en el nostre dia a dia a la Universitat. És un petit i senzill homenatge a aquells companys i companyes, amics i amigues, col·laboradors i col·laboradores que ja no són entre nosaltres i amb qui vam treballar plegats i compartir molts moments. Amb el desig que aquests mots no ens recordin la seva absència, sinó tot allò que hem viscut conjuntament. 

 

Em costa imaginar-te absent per sempre.
Tants de records de tu se m’acumulen
que ni deixen espai a la tristesa (...)

 
Miquel Martí i Pol, «Lletra a Dolors»

 

Laura Moré, estudiant de Sociologia

Ens deixa Laura Moré, estudiant de Sociologia

El passat 7 de juliol de 2021 ens va deixar l’estudiant Laura Moré, estudiant del Grau en Sociologia.  La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l'apreciaven i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.

Todor Kirilov

Ens deixa el professor Todor Kirilov Kalkandjiev

En Todor Kirilov Kalkandjiev, professor associat del Departament de Física, ens va deixar el dijous 17 de juny passat. La Universitat expressa el condol més sentit a totes les persones que l'apreciaven i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.

Professor Rivero

Ens deixa el professor José Antonio Rivero

Ens ha deixat José Antonio Rivero, que va ser professor de Publicitat a la Facultat de Ciències de la Comunicació fins que es va jubilar. La Universitat expressa el condol més sentit a totes les persones que el coneixien i l'apreciaven i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.

Arcadi Oliveres

Ens deixa el professor Arcadi Oliveres

Ens ha deixat Arcadi Oliveres, professor del Departament d'Economia Aplicada de la UAB i president honorífic del consell consultiu de la Fundació Autònoma Solidària. La Universitat expressa el condol més sentit a totes les persones que el coneixien i l'apreciaven i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Ens deixa Félix Gallego

Ens ha deixat Félix Gallego Hernández, qui va ser membre del personal d'administració i serveis de la UAB. La cerimònia tindrà lloc avui, 12 de març, al Tanatori de Sabadell, a les 12,30 h.

Tatsuo Itoh

Ens deixa Tatsuo Itoh, doctor 'honoris causa' per la UAB

Ens ha deixat Tatsuo Itoh, professor de la Universitat de Califòrnia a Los Angeles (UCLA) i un dels investigadors més influents en el camp de l'enginyeria de radiofreqüència i microones que va ser investit doctor honoris causa per la UAB el 2015.

Àlex Honrubia, estudiant de musicologia

Mor Àlex Honrubia, estudiant de Musicologia

El passat dimarts 9 de febrer ens va deixar l’estudiant Àlex Honrubia Gil, estudiant de quart curs del Grau de Musicologia.  La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l'apreciaven i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.