Llibre de la memòria

Llibre de la memòria

Aquest és un espai en memòria de les persones que han format part de la comunitat de la UAB i que ens han deixat, homes i dones amb qui hem conviscut en el nostre dia a dia a la Universitat. És un petit i senzill homenatge a aquells companys i companyes, amics i amigues, col·laboradors i col·laboradores que ja no són entre nosaltres i amb qui vam treballar plegats i compartir molts moments. Amb el desig que aquests mots no ens recordin la seva absència, sinó tot allò que hem viscut conjuntament. 

 

Em costa imaginar-te absent per sempre.
Tants de records de tu se m’acumulen
que ni deixen espai a la tristesa (...)

 
Miquel Martí i Pol, «Lletra a Dolors»

 

JordiDomenech

Ens deixa el professor Jordi Domènech

El 23 de maig de 2023 ens va deixar Jordi Domènech, professor associat del Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l'apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.

Carles Miravitlles

Ens ha deixat Carles Miravitlles

El 16 d’abril de 2023 ens ha deixat Carles Miravitlles, que va ser director i fundador de l’ICMAB. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l’apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.

Montse Casas

Ens ha deixat la professora Montserrat Casas

El 28 de març de 2023, ens va deixar Montserrat Casas Vilalta, professora jubilada de la Unitat de Didàctica de les Ciències Socials de la Facultat de Ciències de l'Educació. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l’apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.

Jaume Medina

Ens ha deixat el professor Jaume Medina

El 12 de març de 2023, ens va deixar Jaume Medina Casanovas, que va ser professor del Departament de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana de la UAB. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l’apreciaven i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.

Josep Vendrell Roca

Ens ha deixat el professor Josep Vendrell

El 7 de març de 2023, ens va deixar Josep Vendrell, professor del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular, que va ser vicerector d’Organització i degà de la Facultat de Biociències. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l’apreciaven i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.

Joan Girbau

Ens ha deixat el professor Joan Girbau

El 2 de febrer de 2023, ens va deixar Joan Girbau, que va ser professor del Departament de Matemàtiques. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l’apreciaven i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.

Elena Galea

Ens ha deixat la professora Elena Galea

El 23 de gener de 2023, ens va deixar l’Elena Galea, investigadora ICREA Sènior i membre de l’Institut de Neurociències i del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular des del 2003. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l’apreciaven i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.

Nazario González González

Ens ha deixat el professor Nazario González

El 13 de gener de 2023, ens va deixar Nazario González González, que va ser professor del Departament d’Història Moderna i Contemporània i degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l’apreciaven i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.

Maria Paz Chivite

Ens ha deixat Mari Paz Chivite

El 26 de desembre de 2022 ens va deixar Mari Paz Chivite Jiménez, membre del personal d’administració i serveis. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l’apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.