Llibre de la memòria

Llibre de la memòria

Aquest és un espai en memòria de les persones que han format part de la comunitat de la UAB i que ens han deixat, homes i dones amb qui hem conviscut en el nostre dia a dia a la Universitat. És un petit i senzill homenatge a aquells companys i companyes, amics i amigues, col·laboradors i col·laboradores que ja no són entre nosaltres i amb qui vam treballar plegats i compartir molts moments. Amb el desig que aquests mots no ens recordin la seva absència, sinó tot allò que hem viscut conjuntament. 

 

Em costa imaginar-te absent per sempre.
Tants de records de tu se m’acumulen
que ni deixen espai a la tristesa (...)

 
Miquel Martí i Pol, «Lletra a Dolors»

 

Jorge Santamaría Pera, estudiant de Medicina

Ens deixa Jorge Santamaría, estudiant de Medicina

El passat 17 de novembre de 2022 ens va deixar l’estudiant Jorge Santamaría, estudiant del Grau en Medicina.  La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l'apreciaven i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.

Anna López Vilaplana

Ens deixa Anna López

El 4 de novembre de 2022 ens va deixar Anna López Vilaplana, personal d'administració i serveis. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l'apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.

Rosa Vidal Sanz

Ens deixa Rosa Vidal

El 28 de setembre de 2022 ens va deixar Rosa Vidal Sanz, gestora de l'àmbit acadèmic. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l'apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.

Llibre de la memòria de la UAB

Ens deixa el professor Ricard Solà

El 15 de setembre de 2022 ens va deixar Ricard Solà Lamoglia, catedràtic jubilat del Departament de Medicina. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l'apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.

Fausto Miguélez

Ens deixa el professor Fausto Miguélez

El 13 de setembre de 2022 ens va deixar Fausto Miguélez Lobo, professor jubilat del Departament de Sociologia i ex degà de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia entre els anys 2001 i 2005. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l'apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.

Francesc Espinet Burunat

Ens deixa el professor Francesc Espinet

L'11 de setembre de 2022 ens va deixar Francesc Espinet Burunat, professor jubilat del Departament d'Història Moderna i Contemporània. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l'apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.

Joaquim Casal

Ens deixa el professor Quim Casal

El 26 d'agost de 2022 ens va deixar Joaquim Casal Bataller, professor jubilat del Departament de Sociologia. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l’apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.

FotoJordiMancebo

Ens ha deixat el professor Jordi Mancebo

Jordi Mancebo i Cortés, professor associat mèdic del Departament de Medicina de la Unitat Docent de Sant Pau i cap de l’UCI de l’Hospital de Sant Pau, ens va deixar el dissabte passat, 6 d’agost. La UAB expressa el seu condol més sentit a les persones que l’apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.

 

Joan Sala

Ens deixa Joan Sala

El passat dimecres 20 de juliol ens va deixar Joan Sala, que va treballar a l’Àrea d’Afers Acadèmics i a l’Oficina de Planificació i Organització. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l’apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.