Llibre de la memòria

Llibre de la memòria

Aquest és un espai en memòria de les persones que han format part de la comunitat de la UAB i que ens han deixat, homes i dones amb qui hem conviscut en el nostre dia a dia a la Universitat. És un petit i senzill homenatge a aquells companys i companyes, amics i amigues, col·laboradors i col·laboradores que ja no són entre nosaltres i amb qui vam treballar plegats i compartir molts moments. Amb el desig que aquests mots no ens recordin la seva absència, sinó tot allò que hem viscut conjuntament. 

 

Em costa imaginar-te absent per sempre.
Tants de records de tu se m’acumulen
que ni deixen espai a la tristesa (...)

 
Miquel Martí i Pol, «Lletra a Dolors»

 

Imatge de Maria Carmen García García

Ens deixa M. Carmen Garcia Garcia

Maria Carmen Garcia va començar a treballar a la UAB l'any 1989 a l'Escola de Sant Cugat i va desenvolupar la seva carrera professional a la Gestió Acadèmica de la Facultat de Ciències de l’Educació.

Imatge Antonia Quintero

Ens deixa Antonia Quintero

Antonia Quintero Chica va començar a treballar a la UAB l’any 1984 i des de l’any 2007 prestava servei com gestora a la gestió acadèmica de la Facultat de Traducció i Interpretació fins que es va jubilar. 

 

Antonio Rosell i Melé

Ens deixa Antoni Rosell i Melé

Lamentem comunicar la mort, el passat dissabte 11 de desembre, d’Antoni Rosell i Melé, investigador ICREA, sots-director de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB) i professor associat al BABVE de la UAB.

Llibre de la memòria de la UAB

Ens ha deixat la professora Mar de Fontcuberta

Ens ha deixat Mar de Fontcuberta Balaguer, qui va ser degana de la Facultat de Ciències de la Comunicació i professora del Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació fins que es va jubilar.

Josep Maria Escachx Gil

Ens deixa Josep Maria Escachx

L’1 d’octubre de 2021 ens va deixar En Josep Maria Escachx Gil, qui va ser tècnic de manteniment durant 20 anys a la Facultat de Ciències de la Comunicació.  La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l'apreciaven i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.

Antonio Franco

Ens deixa Antonio Franco, president d'Amics UAB i professor de la UAB

El 25 de setembre de 2021 ens va deixar Antonio Franco, president d'Amics UAB durant els anys 2010-2014 i professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació. La Universitat expressa el condol més sentit a totes les persones que l'apreciaven i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.

Joaquim Ferret Jacas

Ens deixa el professor Joaquim Ferret

El 5 d’agost de 2021 ens va deixar el professor Joaquim Ferret Jacas, qui va ser professor de Dret Administratiu i degà de la Facultat de Dret de la UAB.