Llibre de la memòria

Llibre de la memòria

Aquest és un espai en memòria de les persones que han format part de la comunitat de la UAB i que ens han deixat, homes i dones amb qui hem conviscut en el nostre dia a dia a la Universitat. És un petit i senzill homenatge a aquells companys i companyes, amics i amigues, col·laboradors i col·laboradores que ja no són entre nosaltres i amb qui vam treballar plegats i compartir molts moments. Amb el desig que aquests mots no ens recordin la seva absència, sinó tot allò que hem viscut conjuntament. 

 

Em costa imaginar-te absent per sempre.
Tants de records de tu se m’acumulen
que ni deixen espai a la tristesa (...)

 
Miquel Martí i Pol, «Lletra a Dolors»

 

Janice Monk

Ens deixa Janice Monk, doctora 'honoris causa' per la UAB

Ens ha deixat Janice Monk, impulsora de la Geografia i Gènere al món que va ser investida com a doctora honoris causa per la UAB l'any 2013, a proposta de la Facultat de Filosofia i Lletres. La Universitat fa arribar el condol més sentit a la família i amics i a totes les persones que la coneixien i l'apreciaven, i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.

Teresa San Román

Ens deixa la professora Teresa San Román

Ens ha deixat Teresa San Román, catedràtica jubilada del Departament d'Antropologia Social i Cultural de la UAB. La Universitat expressa el condol més sentit a les persones que l'apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.

Santiago Hidalgo

Ens deixa Santiago Hidalgo

El 5 de juliol de 2024 ens va deixar Santiago Hidalgo, qui va ser, entre altres molts càrrecs, cap de l'Àrea de Personal Docent i Investigador de la UAB. La Universitat expressa el condol més sentit a les persones que l'apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.

Llibre de la memòria de la UAB

Ens deixa la professora Elisabet García

El 2 de maig de 2024 ens va deixar Elisabet Garcia, professora jubilada del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l'apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.

Ángeles Lizón

Ens deixa la professora Ángeles Lizón

El 18 d'abril de 2024 ens va deixar la professora Ángeles Lizón, professora jubilada del Departament de Sociologia. La Universitat expressa el condol més sentit a totes les persones que el coneixien i l'apreciaven i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.

Llibre de la memòria de la UAB

Ens deixa Santiago Dexeus

El passat 12 d'abril de 2024 ens va deixar Santiago Dexeus, que va professor i director de la Càtedra d'Investigació en Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de Medicina. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l'apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.

Lora Tamayo Foto

Ens deixa Emilio Lora-Tamayo

El passat 29 de març de 2024 ens va deixar Emilio Lora-Tamayo, que va ser president del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i catedràtic d’electrònica de la UAB. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l'apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.

Albert Busquets Blay

Ens deixa Albert Busquets

El passat 3 de març ens va deixar Albert Busquets Blay, que va ser gerent de la UAB entre 1977 i 1986. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l’apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.