Llibre de la memòria

Llibre de la memòria

Aquest és un espai en memòria de les persones que han format part de la comunitat de la UAB i que ens han deixat, homes i dones amb qui hem conviscut en el nostre dia a dia a la Universitat. És un petit i senzill homenatge a aquells companys i companyes, amics i amigues, col·laboradors i col·laboradores que ja no són entre nosaltres i amb qui vam treballar plegats i compartir molts moments. Amb el desig que aquests mots no ens recordin la seva absència, sinó tot allò que hem viscut conjuntament. 

 

Em costa imaginar-te absent per sempre.
Tants de records de tu se m’acumulen
que ni deixen espai a la tristesa (...)

 
Miquel Martí i Pol, «Lletra a Dolors»

 

Blas Sánchez Gómez

Ens ha deixat Blas Sánchez

El passat 21 de maig ens va deixar Blas Sánchez Gómez, membre del personal d'administració i serveis del Departament de Ciència Animal i dels Aliments.

Antonia Medina

Ens deixa Antonia Medina

Ens ha deixat Antonia Medina Copado, qui va començar a treballar a la UAB l’any 1990. Tota la seva trajectòria professional va estar vinculada a l’Àrea de Gestió de la Recerca fins que l’any 2018 va causar baixa per invalidesa.

Imatge de Maria Carmen García García

Ens deixa M. Carmen Garcia Garcia

Maria Carmen Garcia va començar a treballar a la UAB l'any 1989 a l'Escola de Sant Cugat i va desenvolupar la seva carrera professional a la Gestió Acadèmica de la Facultat de Ciències de l’Educació.

Imatge Antonia Quintero

Ens deixa Antonia Quintero

Antonia Quintero Chica va començar a treballar a la UAB l’any 1984 i des de l’any 2007 prestava servei com gestora a la gestió acadèmica de la Facultat de Traducció i Interpretació fins que es va jubilar. 

 

Antonio Rosell i Melé

Ens deixa Antoni Rosell i Melé

Lamentem comunicar la mort, el passat dissabte 11 de desembre, d’Antoni Rosell i Melé, investigador ICREA, sots-director de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB) i professor associat al BABVE de la UAB.

Llibre de la memòria de la UAB

Ens ha deixat la professora Mar de Fontcuberta

Ens ha deixat Mar de Fontcuberta Balaguer, qui va ser degana de la Facultat de Ciències de la Comunicació i professora del Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació fins que es va jubilar.