Coneix l'Escola

Programa del Workshop

Workshop 2019
Bellaterra, 16 de maig de 2019
 


L’Escola de Prevenció i Seguretat Integral (EPSI) de la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona organitza una nova edició del Workshop per tal de propiciar i facilitar la trobada entre el sector empresarial i la Universitat. El Workshop és un esdeveniment clau per renovar i mantenir contactes, adreçat a la inserció en el món laboral dels titulats i futurs professionals del sector.

La trobada Universitat–Empresa tindrà lloc a l’Hotel Exe Campus (Vila Universitària- Campus UAB) i compta amb la participació dels titulats del Centre, de l’alumnat de tercer i quart curs del Grau en Prevenció i Seguretat Integral i de tots els alumnes i exalumnes dels estudis que s’imparteixen (màsters, postgraus i cursos d'especialització).

Aquest esdeveniment s’emmarca dins del Semestre per a l’Ocupació en què el Centre programa diferents actuacions per facilitar l’orientació professional del seu alumnat i millorar la inserció laboral dels seus graduats.


Programa

Dijous, 16 de maig
 

 • 15:30 h. Acreditacions d’empreses participants.
 • 16:00 h. Ponència inaugural:  Què busquen les empreses?
 • 17:00 h. Taules rodones:
  Participants:  Representants de les empreses assistents i alumnes de l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral.
  L’objectiu d’aquestes taules és que a partir de preguntes que es formularan al finalitzar la ponència inaugural, els integrants de cada taula rodona debatin sobre la inserció laboral a la pròpia empresa i les possibilitats de pràctiques: les empreses poden explicar quin es el perfil que busquen, quines són les tasques a realitzar a l’empresa diferenciant entre les pràctiques i la contractació etc.
 • 17:45 h. Speed Networking:
  A la zona d’estands, les empreses rebran als alumnes per tal que els expliquin per què els han de tenir a la seva empresa com alumnes de pràctiques o contractats. Cada 7 minuts, es donarà un senyal perquè l’alumnat canviï d’estand, i així les empreses podran conèixer als candidats.
 • 19:30 h. Cloenda: Conclusions de la jornada.
 • 20:00 h. Còctel final.

 


Cal que els estudiants i graduats de l'Escola realitzeu prèviament la vostra inscripció, omplint aquest formulari.

Les empreses podeu participar a totes les activitats del Workshop o només a les que us interessi. Per tal de formalitzar la vostra inscripció, us agrairem que us registreu en el següent formulari. Envieu-nos el vostre logo a practiques.btreball.fuab@uab.cat, per incloure'l al panell informatiu de l'esdeveniment abans del 30 d'abril de 2019.

La inscripció i participació en qualsevol de les opcions és gratuïta.

Organització:

Escola de Prevenció i Seguretat Integral
Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Telèfon: 93 592 97 10
E-mail: practiques.btreball.fuab@uab.cat


T'invitem a participar al Workshop de l'Escola!