Coneix el centre

Experiències professionals

Visites a les diferents unitats estructurals dels Mossos d'Esquadra

Cada any, els estudiants de 4t curs de la Menció de Coordinació de Seguretat Pública visiten diferents espais i instal·lacions dels Mossos d'Esquadra. Les visites tenen com a finalitat les funcions i tasques que el cos exerceix al territori. En anteriors ocasions, els estudiants han pogut conèixer el Complex Central del cos de Mossos d'Esquadra (imatge), la Unitat Especialitzada en Pilotatge de Drons; així com diferents regions, prefactures i àrees bàsiques policials repartides de la zona.

L'Escola celebra el seu XVIè Workshop, la trobada anual entre estudiants i professionals del sector

El Workshop ha permès propiciar i facilitar l’encontre entre representants de 16 empreses i els estudiants, per conèixer les ofertes laborals i de pràctiques. Ramón Miralles ha ofert una ponència sobre el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD).
 

Els estudiants pugen a bord dels patrullers de l'Armada Espanyola

Al llarg dels diferents cursos acadèmics, els estudiants tenen l'oportunitat de visitar diferents tipus de patrullers de l'Armada Espanyola quan fan parada al Port de Barcelona. L'objectiu de les visites és que l'alumnat pugui conèixer de prop els sistemes de seguretat d'aquest tipus de vaixells i les principals funcions que exerceixen. Alguns dels patrullers que s'han visitat són: el Vigía, la fragata Santa Maria, el Tarifa, l'Infanta Cristina, o l'Alborán (que apareix a la imatge).

Copcisa dóna a conèixer les seves oportunitats laborals

Representants de l’empresa constructora han presentat els projectes empresarials de Copcisa i les seves oportunitats laborals als estudiants del Grau en Prevenció i Seguretat Integral, especialment en l’àmbit de Prevenció de Riscos Laborals.

Llegir més

Estudiants del Grau visiten l’empresa Ferrimax

Alumnes de diferents cursos del Grau en Prevenció i Seguretat Integral varen tenir accés a les intal·lacions de Ferrimax, empresa dedicada al sector de la seguretat física. A la visita, els estudiants varen poder conèixer l’estructura departamental de l’empresa i les diferents fases del procés de fabricació dels seus productes.

Llegir més

Estudiants del Grau visiten el Centre d’Operacions de Rubí (COR) de FGC

El director de seguretat dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Daniel Oliva, va explicar als estudiants les seves funcions de direcció i com és el seu dia a dia al COR. Els alumnes també varen visitar el Centre de Control, que està en funcionament les 24 hores el dia.

Llegir més

Acord per fer pràctiques com a Director/a de Seguretat a les instal·lacions de TV3

Els estudiants del Grau en Prevenció i Seguretat Integral podran fer pràctiques en la gestió de mesures de seguretat de la CCMA. L’actual director de seguretat de la corporació i exalumne de l’Escola, Albert Llarch, ha coordinat una visita amb la directora i el coordinador del curs.

Llegir més

Estudiants del Grau en Prevenció i Seguretat Integral visiten l’empresa Casmar

Els alumnes del Grau en Prevenció i Seguretat Integral han visitat el dimarts 19 de desembre les instal·lacions de l’empresa Casmar, distribuïdora de productes de seguretat, on han pogut conèixer més a fons elements com càmeres de vigilància o detectors d’intrusos. 

Llegir més

Alumnes de l’Escola realitzen una pràctica al Dipòsit de la Policia de Sabadell

Els alumnes del Curs “Peritatge de la Biodinàmica als Accidents de Trànsit” han pogut veure casos concrets d'accident a les instal·lacions del cos policial de Sabadell, en una sessió pràctica durant el matí del dissabte 18 de novembre. 

Llegir més