Coneix el centre

Sicur- MadridL’Escola de Prevenció i Seguretat Integral ha participat a la 21º edició de la fira SICUR que organitza IFEMA, la institució firal de Madrid. Una plataforma que ofereix tant a visitants com expositors un punt de trobada per a tots els professionals de la seguretat integral, per debatre i compartir informació sobre els temes més rellevants de l’actualitat en el sector.

Montserrat Iglesias-Lucía, directora de l'Escola, César Torrero, coordinador del Grau, i Joaquín Rodríguez, responsable de relacions internacionals i del programa de pràctiques de l’Escola, formen part de l'equip per presentar, a tots els interessats, l'oferta formativa del Grau en Prevenció i Seguretat Integral presencial i online, a més de poder veure els temes més rellevants de l’actualitat en el sector, i fer nous contactes amb associacions de la seguretat interessades en acollir estudiants de l’Escola en pràctiques.

En aquest sentit, ja s'ha iniciat la creació de nous convenis de formació pràctica amb empreses i entitats de prestigi del sector, i amb algunes ja s'ha acordat poder reclutar el talent de l'Escola per incorporar-lo a les seves plantilles de treballadors.

Balanç Positiu

La Dra. Montserrat Iglesias-Lucía ha destacat, sobre aquesta primera participació de l'Escola al SICUR, "la molt bona rebuda i el gran interès que ha generat, sobretot, el Grau entre els professionals". El nou Curs de Pilot i Operador de Drons en Seguretat i Emergències, certificat per l'Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA), i el Curs Superior de Gestió i Dret de la Seguretat (Directors de Seguretat) són altres de les formacions que han rebut més sol·licituds d'informació, a més de l'oferta de màsters, postgraus.

En els primers tres dies de la fira, més de 1500 visitants s'han apropat l'estand per conèixer els estudis de l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB.

La representació de l'Escola també ha assitit a diverses confèrencies i taules rodones pronunciades per experts per copsar quines són les noves tendències i problemàtiques a l'àmbit de la prevenció i seguretat.

La fira romandrà oberta fins aquest divendres 23 de febrer, a les 14 hores. L'estand de l'Escola és el 10A32, situat en el pavelló nº10 del Saló Internacional de Seguretat (SICUR). 


Sobre SICUR

Aquest any s’han registrat al voltant de 640 empreses del sector, un 13% més de participació que en edicions anteriors. Segons IFEMA, aquesta edició és una de les més completes amb un notable creixement en les tres seccions: Security, Contra incendis i Emergències i Seguretat Laboral, consta d’exhibicions, demostracions i proves de productes tant per als visitants com per als expositors.