Programa del Workshop

Workshop 2018
Bellaterra, 20 d'abril de 2018
 

L’Escola de Prevenció i Seguretat Integral (EPSI) de la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona organitza una nova edició del Workshop per tal de propiciar i facilitar la trobada entre el sector empresarial i la Universitat. El Workshop és un esdeveniment clau per renovar i mantenir contactes, adreçat a la inserció en el món laboral dels titulats i futurs professionals del sector.

La trobada Universitat–Empresa tindrà lloc a l’Hotel Exe Campus (Vila Universitària- Campus UAB) i compta amb la participació dels titulats del Centre, de l’alumnat de tercer i quart curs del Grau en Prevenció i Seguretat Integral i de tots els alumnes i exalumnes dels estudis que s’imparteixen (màsters, postgraus i cursos d'especialització).

Aquest esdeveniment s’emmarca dins del Semestre per a l’Ocupació en què el Centre programa diferents actuacions per facilitar l’orientació professional del seu alumnat i millorar la inserció laboral dels seus graduats.


Programa

Divendres, 20 d’abril

  • De 09:30h a 10:00h: Recepció i acreditació d’empreses participants.
  • De 10:00h a 12:00h: Conferència: “El Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD): el nou enfoc a risc en la governança i gestió de la seguretat de les dades” a càrrec del Sr. Ramon Miralles.
  • De 12:00h a 14:00h: Espai de Networking i entrevistes amb els titulats i alumnat de l'Escola.
  • De 14:00h a 15:00h: Aperitiu de clausura.
  • De 15:00h a 17:30h: Jornades per a l’ocupació: "Defineix la teva marca personal" (a l'aula 134)*
*Adreçat a l’alumnat de l'EPSI.

Cal que els estudiants i graduats de l'Escola realitzeu prèviament la vostra inscripció, omplint aquest formulari.

Organització:

Escola de Prevenció i Seguretat Integral
Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Telèfon: 93 592 97 10
E-mail: practiques.btreball.fuab@uab.cat