Formació

Informació per als estudiants del Grau de Veterinària

Benvinguts i benvingudes a l'Hospital Clínic Veterinari
Si us plau, llegiu atentament la informació que us facilitem abans de fer les vostres pràctiques a l’HCV.

L’Hospital Clínic Veterinari (HCV) de la UAB, ubicat a les instal·lacions hospitalàries annexes a la Facultat de Veterinària, es va crear el 1990 seguint el model anglosaxó d’hospital universitari. És una fundació que dona suport a la docència i la recerca i està estretament lligat a la Facultat de Veterinària de la UAB.

Formació pràctica a l’Hospital

L’HCV aglutina gairebé el 50% de tota la formació pràctica que s’imparteix a la Facultat de VeterinàriaPassareu molt temps amb nosaltres al llarg dels vostres estudis i desitgem que la vostra estada a l'HCV sigui el més profitosa possible.

A l’Hospital Clínic Veterinari es visiten al voltant de 22.000 animals cada any i comptem amb un equip de professionals del més elevat nivell, entre els quals es troben 21 veterinaris diplomats pels col·legis europeus i americans.  

gat petit al veterinari

 
El nostre hospital està dividit en diversos serveis, un per especialitat. Durant la vostra estada, els compartireu amb els nostres professionals:
Veterinaris interns Residents Veterinaris visitants
  • 15 a la unitat de petits animals
  • 5 a la unitat equina
17 residents distribuïts en 10 programes de residència oficials Més de 120 veterinaris passen una temporada cada any a l’HCV per actualitzar la seva formació

Durant la vostra estada a l’HCV tindreu també l’oportunitat d’interaccionar amb el que podem considerar la “base” de la nostra feina com a veterinaris i que, encara que pugui semblar sorprenent, no són els animals, sinó els seus propietaris. Els nostres clients són els que ens permeten mantenir aquest hospital i oferir-vos la millor oferta formativa clínica que podeu trobar a Espanya.