Actualitat

ECIU Agora

Nous reptes de l'ECIU University per al proper semestre

L’estudiantat de la UAB pot unir-se als equips internacionals de qualsevol de les 12 institucions que formen l’ECIU University per tal de resoldre els reptes reals plantejats i aconseguir fins a un màxim de 6 crèdits ECTS. Dels 15 reptes que són oberts en aquests moments, la UAB n’ofereix 3.

ODS a la facultat de veterinària

ODS a la facultat de veterinària

Des de l’any 2018, a la Facultat de Veterinària es reuneix periòdicament un Grup de treball d’Educació per al Desenvolupament en Facultats (GEDEF) per fomentar el coneixement i el tractament acadèmic dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Amb el suport de la Fundació Autònoma Solidària (FAS), en aquest grup participen diversos professors i estudiants que realitzen activitats formatives diverses.

Neix la Red CIBA

Neix la Red CIBA per tal de promoure el benestar animal amb una visió científica

La Red CIBA és una xarxa que inclou, fins al moment, investigadors de més de 20 centres de tot el territori estatal. La xarxa neix amb la vocació de crear, mantenir i enfortir el teixit de recerca en benestar animal, i els seus objectius són identificar investigadors de l'àrea de benestar animal, fomentar la comunicació activa entre aquests, incentivar la col·laboració, compartir avenços obtinguts en projectes de investigació, facilitar la comunicació amb agents externs, i desenvolupar activitats que promoguin l'estrenyiment de vincles.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos de la Gestió Acadèmica

Horaris Gestió Acadèmica

[07/06/2021]

La Gestió Acadèmica de Veterinària torna a estar oberta tots el dies amb el següent horari:

De dilluns a divendres de 10.00h a 14.00h

Juliol: de 10.00h a 13.00h

 Atenció únicament amb cita prèvia

 

 

Veure més avisos
Donació de cossos d’animals a la ciència Espais de la Facultat Observatori per a la Igualtat de la UAB

Més informació UAB