Formació

Rotatori - Petits Animals

Visitants rotatoris de la Unitat de petits animals
Descripció Rotacions d’una setmana per diferents serveis de l’HCV. El visitant no pot triar els serveis de la rotació, que varien en funció de la disponibilitat. Els visitants d’aquesta modalitat entren obligatòriament en els torns de guàrdies de nit i caps de setmana. 
A qui va dirigit Estudiants de 4t i 5è de veterinària.
Cost Gratuït.
Temps màxim estada Quatre setmanes.
Períodes disponibles De principis de juliol a mitjans de setembre.
Temps d'espera Depenent de l’ocupació, entre 6 i 18 mesos aproximadament. 
Allotjament

La FHCV no disposa d’allotjament per a visitants. Pels voltants:

  • Vila Universitària (en el Campus, a 15 minuts a peu):  https://vilauniversitaria.uab.cat/ 
  • Airbnb o similars: buscar en poblacions que comptin amb estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Des de l’estació de la UAB a l’HCV, 10 minuts a peu. 
  • Posibilitat d’allotjaments alternatius: visitants.hcv@uab.cat
Assegurança El visitant ha de disposar d’una assegurança que cobreixi assistència sanitària i responsabilitat civil. La FHCV no ofereix cobertura mèdica als visitants. No s’acceptarà cap visitant que no disposi d’assegurança.
Condicions S’espera que tots els visitants mostrin un elevat grau de compromís amb la missió i els valors de la FHCV i que respectin escrupolosament la normativa de visitants que els farà arribar el coordinador. En cas contrari es cancel·larà immediatament l’estada.
Certificació Si necessites un certificat de l’estada, sol·licita’l al coordinador. No es fan certificats de forma rutinària.
Com fer la sol·licitud Escriu un missatge a visitants.hcv@uab.cat indicant les dates en les que vols fer l’estada. El coordinador de visitants t’indicarà la disponibilitat i et farà arribar tota la documentació necessària.