Estudiar

Professorat i coordinació

Laura Lizbeth Martínez (coordinadora). Llicenciada en ADE, Màster en Direcció i Gestió d'Empreses Internacionals per la UAB; Màster en Innovació Industrial per la Universitat Ramon Llull. Consultora i especialista en màrqueting i mitjans de comunicació online i offline; Project Management i desenvolupadora de formació online: E-learning. Professora col·laboradora EUTDH-UAB.


Roger Pla. Llicenciat en Administració d'Empreses per la UAB. Gerent i fundador de Nowotel, empresa associada a la gestió d'actius del sector turístic, especialista en Revenue Management i Gestió de Projectes

Andrea Bado. Llicenciat en Relacions Internacionals. Senior Project Manager en Globant. Màster en Direcció i Gestió d'Empreses Internacionals per la UAB.

Manu Monasterio. "Pare de l'Artificial Intelligence Marketing" Professor de les 8M's a la UAB, ESADE i Georgetown University. President del Think Tank 8M’s del Club de Màrqueting de Barcelona.

Karen Rodríguez. Llicenciada en Antropologia Social i Cultural, Postgrau en Màrqueting Estratègic i Operatiu per la UPC. Consultora especialitzada en Market Research, Customer Experience, i Gestió de Projectes en turisme per al sector públic i privat.

Edgar dels Santos. Enginyer Industrial, Màster en Supply Chain Management per la UAB i MBA per la UPF. Especialista professional i docent en enginyeria de processos en organitzacions de producció i de serveis, millorant l'experiència del client en la prestació del servei; així com en la definició d'objectius de negoci, quadre de comandament integral, experiència de l'usuari, eficàcia i eficiència organitzativa, processos de fabricació per a la reducció de temps i optimització de recursos.

Pedro Rojas. Especialista en estratègia digital, emprenedoria, social media màrqueting i RR.HH. 2.0. Llicenciat en ADE , Posgrado en Community Management i Social Media.

Agustín Turull. Llicenciat en ADE. MBA ESADE. Expert en estratègia, direcció comercial i màrqueting, i gestió de la qualitat i medi ambient en entorns globals.

Carme Ruiz. Diplomada en Turisme i Llicenciada en Estudis d'Àsia Oriental. Màster en Educació i TIC. Professora col·laboradora de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB.

Òscar Collazo Rodríguez. Llicenciat en Filosofia per la Universidad Complutense de Madrid, Director de Revenue Management en ABBA Hoteles.

Sergio Cruz Almanchel. Llicenciat en Administració d'Empreses, Màster en Psicologia cognitiva i comunicació. Especialista en habilitats directives i gestió d'equips.

Dr. Harold Torrez. Doctor en Administració d'Empreses per la Universitat Ramon Llull, especialista en avaluació de competències i models d'aprenentatges i gestió RRHH.

Dra. Mariona Vilà. Doctora en Administració d'Empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya, especialista en coaching, planificació, gestió de projectes i gestió empresarial en general.

Dra. Maria Noguera. Doctora en Creació estratègica i gestió d’empreses. Directora de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB.

Dra. Maria Abril. Doctora en didàctica en les ciències socials i del patrimoni, Professora de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB.

Dr. Francesc Romagosa. Doctor en Geografia i Història. Professor de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB.