Matrícula de 1r curs, pas a pas

Si encara no l'has vist, revisa el pas a pas per fer la matrícula de 1r curs. La matrícula de primer curs es fa de manera presencial a les aules informàtiques amb el suport del personal de la gestió acadèmica.

Sessió informativa de matrícula

La sessió informativa per als estudiants de primer curs del Grau en Traducció i Interpretació serà el 12 de juliol de 2019 a les 10 hores, a les aules 004 i 005 de la FTI.
En aquesta sessió es donarà la informació de la titulació i s'explicarà el procediment de matrícula.

Després de la sessió, heu de recollir la documentació de matrícula. La carpeta i l'agenda la podreu recollir 30 minuts abans de l'hora assignada per fer la matrícula, presentant el DNI, al Suport Logístic i Punt d'Informació  de la Facultat.

Tutories d'alemany i francès (per a qui encara no les hagin passat): dia 12 de juliol a les 11:30 hores, a l'aula multimèdia A i a l'aula 001.

Les persones que no hagin pogut assistir i les que siguin assignades posteriroment poden veure aquí la presentació del Grau de Traducció i Interpretació que es va explicar a la reunió del dia 12 de juliol.
 

Dates de matrícula

La matrícula dels alumnes assignats en 1a preferència es realitzarà els dies 15, 16, 17 i 18 de juliol de 2019. Per saber el dia i hora assignat, hauràs de consultar els llistats que publicarem aquí a partir del dia 12 de juliol de 2019:
  • Grau de Traducció i Interpretació Anglès 
  • Grau de Traducció i Interpretació Francès 
  • Grau de Traducció i Interpretació Alemany
La matrícula dels alumnes d'assignació definitiva i reclamacions es realitzarà el 18 de juliol. Podeu consultar l'hora assignada al següent link.

La matrícula dels alumnes de 2a assignació es realitzarà el dia 26 de juliol. Per saber el dia i hora assignat haureu de consultar el següent link.

La matrícula dels alumnes de reclamacions de 2a assignació i 1ra reassignació de juny serà el dia 5 de setembre. Per saber l'hora assignada haureu de consultar el següent link. (PENDENT)

La matrícula dels alumnes de 2a reassignació de juny serà el dia 17 de setembre. Per saber l'hora assignada haureu de consultar el següent link. (PENDENT)

La matrícula dels alumnes de 3a reassignació de juny serà el dia 20 de setembre. Per saber l'hora assignada haureu de consultar el següent link. (PENDENT)

La matrícula dels alumnes de 4a reassignació de juny i 1a reassignació de setembre serà el 27 de setembre. Per saber l'hora assignada haureu de consultar el següent. link
 

Documentació de matrícula de primer curs

Lloc

- Cal presentar-se a la facultat el dia i hora assignat.
- Presentació de documentació: Aula 1
-Tutories: Sala d'Estudis 1
- Matrícula: Aula multimèdia A

Per a més informacio podeu contactar amb la Gestió Acadèmica.
Correu electrònic: g.academica.fti@uab.cat
Telèfon: 93 581 18 76
 

Acollida d'estudiants i inici de curs

L'inici de les classes per als estudiants del Grau de Traducció i Interpretació serà el 16 de setembre de 2019.
Les activitats d'acollida es fan el 13 de setembre de 2019 (consulteu calendari). 
- Cursos propedèutics d'idioma B
- Targeta d'estudiant
 

Informació relacionada


Modificacions de matrícula curs 2019-2020

 

Autorització cessió de dades personals
Consulta de la paraula clau per fer l'automatrícula
Autorització Domiciliació bancaria SEPA
Matrícula alumnes becaris
Matrícula amb préstec AGAUR

Horaris de les assignatures


Grau de Traducció i Interpretació Horaris 2019-2020 (Act. 27/09/2019)