Matrícula de 1r curs, pas a pas

Si encara no l'has vist, revisa el pas a pas per fer la matrícula de 1r curs

Sessió informativa de matrícula

La sessió informativa per als estudiants de primer curs del Grau en Traducció i Interpretació serà el 12 de juliol de 2018 a les 10 hores, a les aules 004 i 005 de la FTI.

Després de la sessió, heu de recollir la documentació de matrícula. La carpeta i l'agenda la podreu recollir 30 minuts abans de l'hora assignada per fer la matrícula presentat el DNI.

Tutories d'alemany i francès (per a qui encara no les hagin passat) dimecres 12 de juliol de 2018 a les 11.30 a la Sala d'Estudis 2 i a les aules E i D.

Podeu veure aquí la presentació del Grau de Traducció i Interpretació que es va explicar a la reunió del dia 12 de juliol.

Dates de matrícula

La matrícula dels alumnes assignats en 1a preferència es realitzarà els dies 13, 16, 17 i 18 de juliol de 2018. Per saber el dia i hora assignat, hauràs de consultar els llistats que publicarem aquí a partir del dia 12 de juliol de 2018: La matrícula dels alumnes d'assignació definitiva i reclamacions es realitzarà el 18 de juliol. Podeu consultar l'hora assignada al següent link.

La matrícula dels alumnes de 2a assignació es realitzarà el dia 26 de juliol. Per saber el dia i hora assignat haureu de consultar el següent link.

La matrícula dels alumnes de reclamacions de 2a assignació i 1ra reassignació de juny serà el dia 6 de setembre. Per saber l'hora assignada haureu de consultar el següent link. (PENDENT)

La matrícula dels alumnes de 2a reassignació de juny serà el dia 14 de setembre. Per saber l'hora assignada haureu de consultar el següent link. (PENDENT)

La matrícula dels alumnes de 3a reassignació de juny serà el dia 20 de setembre. Per saber l'hora assignada haureu de consultar el següent link. (PENDENT)

Lloc

- Cal presentar-se a la facultat el dia i hora assignat.
- Tutories i presentació de documentació: Sala d'Estudi.
- Matrícula: aula multimèdia A

Acollida d'estudiants i inici de curs

L'inici de les classes per als estudiants del Grau de Traducció i Interpretació serà el 17 de setembre de 2018.
Les activitats d'acollida es fan el 14 de setembre de 2018 (consulteu calendari, tot i que encara poden haver-hi canvis ). 
- Cursos propedèutics d'idioma B
- Targeta d'estudiant

Informació relacionada

Matrícula com a becari i acreditació de l'AGAUR

Autorització cessió de dades personals
Consulta de la paraula clau per fer l'automatrícula
Autorització Domiciliació bancaria SEPA
Matrícula amb préstec AGAUR
Modificacions de matrícula curs 2018-19

Horaris de les assignatures


Grau de Traducció i Interpretació Horaris 2018-2019 (Act. 29/04/2019)