Targeta d'estudiant

Targeta d'estudiant

La targeta de la UAB és una eina d'identificació i d'acreditació única per als membres de la comunitat universitària, que et dóna accés lliure als diferents serveis de la Universitat. La targeta és vàlida per un període de set anys.

Amb el número d'identificació universitari (NIU) que apareix a la targeta i la contrasenya que pots generar en aquest enllaç, pots accedir a la intranet de la UAB o fer servir la secretaria virtual (consulta de notes i expedient acadèmic, accés al Campus Virtual, etc.).

Com s'obté?

Estudiant de nou accés al campus de Bellaterra
Durant el període de la matrícula del curs 2020-2021, a partir del dia 28 de setembre i fins el 23 d'octubre, s'instal·len 6  punts d'impressió instantània amb cita prèvia al Campus Bellaterra. A partir del 26 d'octubre i fins al 6 de novembre, els punts habilitats, horaris i llocs són els són els següents:

 PUNTS D'EMISSIÓ  DIES PREVISTOS  HORARI
Plaça Cívica - Oficina d’informació  26/10 al 6/11

dl. a dv.: de 10:00 a 14:00

Facultat de Filosofia i Lletres/ Facultat de Psicologia 

B9/140

 26/10 al 6/11

dl. a dj.: de 09:00 a 14:00 i de 15:00 a 17:00

dv.: de 09:00 a 14:00

Facultat de Ciències / Facultat de Biociències

Sala de Vidre, porta C1/068

 26/10 al 6/11

dl. a dj.: de 09:00 a 14:00 i de 15:00 a 17:00

dv.: de 09:00 a 14:00

Estudiants de nou accés al campus de Sabadell

Si ets estudiant de nova incorporació pots obtenir la targeta universitària durant el període indicat al quadre de punts d’emissió de targeta amb cita prèvia del campus de Bellaterra. El punt més proper a l'estació Universitat Autònoma dels FGC és el punt d'informació, a la plaça Cívica.

Si no pots passar pel campus de Bellaterra, tens l'opció de fer la sol·licitud de la targeta universitària amb aquest formulari. Cal que tinguis en compte que, si tries aquesta opció, la targeta arribarà al teu domicili a partir de quatre setmanes de la petició. Quan rebis la targeta n'has de gestionar l'activació en aquest enllaç.

Estudiants de nou accés d'escoles adscrites
Si ets estudiant de nova incorporació pots obtenir la targeta universitària quan la teva escola hagi fet arribar les teves dades a la UAB. La teva escola t'informarà del moment en què la pots demanar i del procediment de sol·licitud.

Estudiants d'altres cursos
La teva targeta continua sent vàlida fins a la data de caducitat, no és necessari que la canviïs.

Estudiants de màsters interuniversitaris 
En el cas que l'alumne el necessiti, caldrà tramitar-lo a través de l'Oficina del Banc de Santander de la Plaça Cívica. La mateixa entitat s'encarregarà de comprovar si l'alumne té fotografia a la base de dades i en el cas de no tenir-la li farà allà mateix, a més, informarà a l'alumne de com recollir el carnet.

Fora del període de matrícula
Et lliuraran la targeta instantàniament a l'oficina de Banco Santander ubicada a la plaça Cívica del campus de Bellaterra els dimarts laborables de 10 a 12 h.
Si ets fora del campus de Bellaterra, tens l'opció de fer la sol·licitud de la targeta universitària amb aquest formulari. Cal que tinguis en compte que si tries aquesta opció, el carnet arribarà al teu domicili al cap de tres setmanes.

Què s'ha de fer en cas de pèrdua, robatori o renovació de la targeta per caducitat?
En cas de pèrdua, robatori, deteriorament o qualsevol altra incidència de la targeta universitària cal que t'adrecis a l'oficina de Banco Santander ubicada a la plaça Cívica del campus de Bellaterra, on te n'emetran una altra (durant el període de matrícula es podrà fer aquesta gestió als punts d'impressió de targeta).
Si ets fora del campus de Bellaterra, tens l'opció de fer la sol·licitud de la targeta universitària amb aquest formulari. Cal que tinguis en compte que, si tries aquesta opció, la targeta arribarà al teu domicili al cap de quatre setmanes.

Què s'ha de fer per comunicar canvis de les dades personals?
Per fer canvis de les dades personals a l'expedient acadèmic, cal que t'adrecis a la gestió acadèmica del teu centre.
En cas que els canvis s'hagin de reflectir a la targeta universitària, pots adreçar-te a l'oficina de Banco Santander ubicada a la plaça Cívica, on et lliuraran a l'instant la nova targeta, o bé fer la petició amb aquest formulari.

On s'adrecen les consultes, les queixes i els suggeriments?
Pots fer-nos arribar consultes, queixes i suggeriments omplint aquest formulari.