Curs 2020-21

Canvi d'estudis universitaris espanyols

Titulació de grau Places ofertes
Grau en Veterinària 6
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments 6

 

Sol·licitud: del 28 de febrer al 17 de juny de 2020.

Publicació de la resolució d’admissió: 14 de setembre de 2020

Matriculació: a partir del 15 de setembre ade 2020

Per presentar la sol·licitud dins del període establert mentre l'atenció presencial de la Gestió Acadèmica romangui tancada al públic hi ha les opcions següents:

  • Enviar la sol·licitud per correu electrònic amb tota la documentació escanejada a l'adreça ga.veterinaria@uab.cat. Aquesta sol·licitud no s'entén com a correctament presentada i s'acceptarà de forma provisional. Caldrà presentar tota la documentació original correcta de forma presencial com a màxim en els 10 dies següents a la finalització de l'estat d'alarma).
  • Enviar tota la documentació per correu administratiu a l'adreça següent (abans d'enviar-la avançar-la escanejada a ga.veterinaria@uab.cat):

          Gestió Acadèmica - Facultat de Veterinària

          Edifici V

          Travessera dels Turons s/n

          08193 - Bellaterra  Cerdanyola del Vallès (Barcelona)

  • Presentar la documentació de forma presencial al Registre General de la UAB (Edifici A - Rectorat). Segons el pla de desconfinament aprovat per la UAB, aquest servei obrirà en la fase 2 de desconfinament (en jornada continuada i reduïda). Podeu consultar informació sobre apertura i horaris del Registre General al seu web. Abans de presentar-la, cal avançar-la escanejada a: ga.veterinaria@uab.cat

Formulari de sol·licitud (on consta la documentació a aportar)

AVÍS:  Una vegada resolta la convocatòria d’accés, les persones que no hagin estat admeses podran passar per la gestió acadèmica a recollir la documentació original que han presentat. La custòdia d’aquesta documentació es donarà per finalitzada el 30 de setembre de 2020. Posteriorment a aquesta data, es procedirà a la destrucció d’aquesta documentació.

Acord d'oferta de places i criteris d'admissió aprovat per la Junta de Facultat